Sound Off - Støjdæmpende Vægpanel

På lager
Varenummer
Sound Off - Støjdæmpende Vægpanel

Sound Off cirkler med en god støjdæmpende effekt til ophængning op væggen og fremstillet af genanvendt PET materiale. Tykkelse 50 mm. Vægmontering med velcro medfølger. 

Vælg mellem flere størrelser og farver

Pris fra: 1.129,00 kr

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
Genanvendt materiale
Støjdæmpende
Byggvaru Bedömningen
Specifikationer
Bredde:
52 cm
Højde:
60 cm
Dybde:
2, 4 eller 5 cm
Materialer

EcoSUND er lavet af 100 % polyesterfiber (PET), hvoraf 50 % er genbrugte PET-flasker. De genanvendte PET-fibre er tredjepartscertificerede i henhold til GRS, Global Recycling Standard. Da EcoSUND kun er lavet af ét materiale, er den derfor fuldstændig genanvendelig til genbrug igen og igen. Produktet har en lang levetid. EcoSUND opfylder kriterierne for de svenske miljømærker Basta, SundaHus og Byggvarubedömningen. Fibrene er certificeret efter Øko-Tex Standard 100. 

Bæredygtighed
-

Genbrug

I vores sortiment finder du også genbrugsmærket. Genbrugsmærket indikerer at produktet enten er blevet recyclet (genbrugt) eller upcyclet. Recycling beskriver den proces, hvor et materiale eller et produkt tilføres den samme værdi, som det i forvejen havde - at fastholde et produkt eller et materiale i den cyklus, det i forvejen befinder sig i.

Vores affaldssorterings- og pantsystem er gode hverdagseksempler. Her genanvendes glas, plastik, metal, pap og papir. Og på den måde forbliver det i den samme cyklus i stedet for at blive til affald. Playfurn udemøbler af brugt, destrueret og genanvendt plast er et andet godt eksempel. 

-

Byggvarubedömningen

Byggvarubedömningen er en certificering som vurderer bygningsrelaterede produkter ud fra deres kemiske indhold, miljømæssige påvirkning hele vejen igennem dens livscyklus, samt den sociale indvirkning på leverandørstadiet. Byggvarubedömningen er med til at fremme produktudvikling imod en mere bæredygtig udvikling med mindre kemikalier og mere ansvarlig leverandørkæde. Med dette mærke kan du være sikker på at du tager et klogt valg af materiale når det kommer til boligmiljø.

Downloads
Produktdatablad [Sound Off - Støjdæmpende Vægpanel]
Produktdatablad [Sound Off - Støjdæmpende Vægpanel-Ø 80 cm]
Produktdatablad [Sound Off - Støjdæmpende Vægpanel-Ø 110 cm]
Produktdatablad [Sound Off - Støjdæmpende Vægpanel-Ø 140 cm]
Garanti
2 års garanti