Smart Obstacle Course

På lager
Varenummer
77471

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
TÜV EN16630  (Rhineland)
EN1176
Beskrivelse

Sættet er designet i form af en forhindringsbane, der kombinerer funktionerne gadetræning og parkour. Banen åbnes af et modul med en vandret stige, bag hvilken der er placeret successivt: et område med pæle til at omgå og en lav forhindringszone, i form af brede cylindre, som kan være lavet af beton eller gummi af os. Bag forhindringerne er der et system med en 1,2 meter lang stang, en stang af typen "hugorm", en anden vandret stige, en lodret stige og en væg lavet af skridsikker krydsfiner. Et andet element er lave rækværk, som kan bruges som den næste forhindring at overvinde. Det hele er kronet med et område med asymmetrisk anbragte parallelle skinner.

Udover forhindringsbanefunktionen kan sættet bruges som en traditionel street workout, hvor omkring ti personer kan træne på samme tid. Næsten alle øvelser kan udføres der. Sættet leveres med instruktionstavlen og reglertegnet for træningsområdet.

 

Den nødvendige sikre overflade:

minimum 40 cm tyk, f.eks. bark, spåner, sand, grus, polyurethanoverflader, SBR / EPDM fliser, sikrere græsmåtter, gummimuld.

Specifikationer
Længde:
1236 cm
Bredde:
847 cm
Højde:
250 cm
Fri faldhøjde:
240 cm
Påkrævet længde:
1247 cm
Påkrævet bredde:
1656 cm
Antal brugere:
10
Downloads
Produktdatablad [Smart Obstacle Course]
2D DWG [Smart Obstacle Course]
Montagevejledning [Smart Obstacle Course]