Rullebom

På lager
Varenummer
52755
Stammer i Robinia. Rullebom runddrejet lærk

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
FSC Norna
Balance
Socialisering
Beskrivelse
Her bliver balanceevnen virkeligt sat på prøve, bommen ruller men barnet kan holde fast i den øvre bom så turen bliver både sikker, udfordrende og sjov. Legeredskabet kan stå for sig selv, men er velegnet som bindeled i en motorikbane. Samlinger udført i rustfri stål. Dimensioner: Længde: 205 x Bredde: 54 x Højde: 123,6 cm. Sikkerhedsareal: Længde: 505 x Bredde: 324 m Faldhøjde: 60 cm
Specifikationer
Længde:
205 cm
Bredde:
54 cm
Højde:
123,6 cm
Legefunktioner
Balance

Balancering indebærer at lære at håndtere tomt rum i aktiviteter i højden, hængende eller på smalle overflader.

 

Socialisering

Ved at lege sammen lærer børn at interagere med andre personligheder og adfærd.

 

Bæredygtighed
-

Ansvarligt træ med FSC®

Når vi har valgt at levere produkter der er FSC-mærkede, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de FSC-mærkede træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig og lovlig vis eller fra andre kontrollerede kilder. FSC-certificeringen sikrer ansvarlig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, der ikke fældes mere end skoven selv kan reproducere. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene.

Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, med hovedkontor i Bonn, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Uniqa har en FSC-varemærkelicens FSC® N003107, og er godkendt af FSC Danmark til at bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation af FSC-mærkede produkter. Det betyder, at Uniqa er underlagt kontrol af, at Uniqa indkøber FSC-certificerede og mærkede produkter og anvender FSC’s varemærker korrekt.

Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores sortiment med god samvittighed. Se efter vores FSC-mærkede produkter.

Downloads