Robinia hænge-ud-køje stormasket net 2x2x2 m

På lager
Varenummer
52532
Robinia stolper med trekantet net i sort taifun

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
FSC Norna
Legefunktioner
Hvile
Hvile
Beskrivelse
Et herligt net hvor barnet kan hænge ud og tale med vennerne. Nettet kan også fungere som mødested, hvis man går hen og sidder i nettet søger man nogle andre at lege med. Der kan selvfølgeligt også kravles mm. Kun fantasien sætter grænser. Faldhøjde: 95 cm.
Specifikationer
Længde:
272,4 / 272,4 / 272,4 cm
Højde:
220 cm
Legefunktioner
Hvile

 

 

Ved at hvile kan barnet komme sig efter sine anstrengelser og forbedre sin koncentration, inden det begynder at lege igen.

Læs mere her*

*Denne side kræver at brugeren er logget ind med udvidet adgang eller opretter en udvidet adgang

Bæredygtighed
-

Ansvarligt træ med FSC®

Når vi har valgt at levere produkter der er FSC-mærkede, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de FSC-mærkede træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig og lovlig vis eller fra andre kontrollerede kilder. FSC-certificeringen sikrer ansvarlig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, der ikke fældes mere end skoven selv kan reproducere. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene.

Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, med hovedkontor i Bonn, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Uniqa har en FSC-varemærkelicens FSC® N003107, og er godkendt af FSC Danmark til at bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation af FSC-mærkede produkter. Det betyder, at Uniqa er underlagt kontrol af, at Uniqa indkøber FSC-certificerede og mærkede produkter og anvender FSC’s varemærker korrekt.

Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores sortiment med god samvittighed. Se efter vores FSC-mærkede produkter.

Downloads
Produktdatablad [Robinia hænge-ud-køje stormasket net 2x2x2 m]
2D DWG [Robinia hænge-ud-køje stormasket net 2x2x2 m]
Opret arkitektlogin for at få adgang til 3D DWG [Robinia hænge-ud-køje stormasket net 2x2x2 m]
Montagevejledning [Robinia hænge-ud-køje stormasket net 2x2x2 m]