Tilbage

Ishøj Havn

En kæmpe hval er strandet ved Ishøj Havn. Heldigvis har den det ganske fortræffeligt sammen med sælerne, der ligeledes er dukket op. For hvalen har hovedrollen i en helt ny vandlegeplads. Den elektroniske legeplads er lavet på gummiunderlag, som er formet i kreative former.

Den nye legeplads på Ishøj Havn er bestilt af Ishøj Kommune og skabt af UNIQA og mere flere udfordrende spil, kan børnene lege i timevis. Legepladsen er da også - allerede inden indvielsen - yderst populær, for der er kamp til stregen, når der spilles. Taber man mod det andet hold, sprøjter hvalen nemlig med vand.

Det er satellitter, som styrer spillene, men udover de interaktive vandlege, er der både klatrenet, trampolin og soppebassin, og de voksne landkrabber kan roligt sende deres unger på vandlegepladsen – for hvalen sprøjter ikke med mere vand end, at der kan leges i tøj.

Men en ting er vigtig! Børnene skal huske at blive i den røde jolle, når de tager sig et hvil fra vandlegen. For ellers kommer hajen, og den er splitte mine bremssejl ikke særlig sød, skulle sælerne hilse at sige.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig