Tilbage

Frederiksholm Karre

AKB Frederiksholm Karré 15 har i en årrække arbejdet på at renovere legepladser i de uinspirerende gårdrum, alle beliggende ud til en meget befærdet vej. Der blev sammen med UNIQA udarbejdet idéforslag til tre gårdrum med prisoverslag, som blev brugt som grundlag for budgetteringen.

De tre gårdrum er designet med stor variation, så der er forskellige legemuligheder og udfordringer alt efter hvilken legeplads, der besøges af områdets børn.

Tumlingerne har fået deres egen indhegnede legeplads, så de kan lege frit uden forældrene skal bekymre sig for om de ubemærket stikker af ud på den massivt trafikerede vej. Der er både sandkasse, vippedyr, et sjovt køretøj, trampolin og gynge. Hele legepladsen har helstøbt gummi som faldunderlag, så de små børn slår sig minimalt ved fald.

De lidt større børn har fået den røde legeplads. Her er masser af mulighed for mere udfordrende leg. Der er lille klatretårn med rutsjebane,, et flot tog, gynger., klarestænger, karrusel ogsandkasse med legehus.

For de store legelystne børn er der i det tredje gårdrum designet den helt store legeplads. Det store legetårn giver plads til masser af fysiske udfoldelser og test af grænser. Her kan der både klatres, kravles over gangbroer, balancere, rutsje og vippe. Der er også monteret udendørs fitnessredskaber, så der også kan motioneres udenfor.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig