Tilbage

Sengeløse Skoles SFO

Sengeløse Skoles SFO fik indrettet deres nye legerum, som består af en god blanding af basismøbler og pædagogiske møbler.

Udtalelse

"Først vil jeg sige, vi er meget tilfredse med resultatet. Vi havde et stort legerum, som vi ønskede at få gjort mere funktionsdygtigt. Vi havde ikke rigtig selv fantasi til at se, hvordan. Derfor kontaktede jeg Kenneth for inspiration.

Kenneth kom ud til en samtale og spurgte lidt ind til vores behov. Derefter tog han et billede og mål af lokalet. Han vendte tilbage til firmaet og fik deres indretningsarkitekt til at lave et forslag til anvendelse af rummet.

Efter kort tid vendte Kenneth tilbage med flere tegninger i alle mulige vinkler, som var helt fantastiske. Både funktioner, farvevalg m.v. var helt i top. Rummet er nu delt op i zoner med 4 forskellige legefunktioner, læsekrog, dukkekrog, spilleafdeling, krog til Playmobil, dyr m.v. Væggene er pyntet med flotte billeder. Et træ med filtblade pynter i den ene krog. Lamper er opsat alle steder, så der samtidig er et fint (hygge) lys i lokalet.

Efter bestilling kom der to mand høj og samlede alle møbler, opsatte lamper m.v., så ingen medarbejder skulle bruge tid på noget. Blot sætte spil og ting i skuffer og skabe.

Alt i alt en super dejlig oplevelse med en fantastisk service fra alle sider. Dette kan jeg kun anbefale andre. Vi havde aldrig selv set alle de muligheder, som vi har fået, og børnene elsker rummet."

- SFO leder Ruth Nielsen

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig