Tilbage

Hedegårdsskolen

Med skolereformen og lærerens længere tilstedeværelse på skolen besluttede ledelsen på Hedegårdsskolen i Ballerup, at lærerværelset skulle gentænkes med henblik på optimering af lærerarbejdspladser. UNIQA har leveret løsningen på projektet. 

Udtalelse

”I forbindelse med skolereformen og lærerens længere tilstedeværelse på skolen fik vi en ekstra portion penge til indkøb af lærerarbejdspladser. Da jeg tidligere har samarbejdet med UNIQA ved køb af andre møbler, og altid har følt, at de har lyttet til vores ønsker og indrettet sig efter vores behov, var det nemt for mig at vælge UNIQA.

Jeg kontaktede derfor UNIQA igen, som mødte op med vores faste kontaktperson samt en indretningsarkitekt. Jeg fortalte om vores ønsker og krav, og kort tid efter modtog jeg en arkitekttegning fra UNIQA. Tegningen blev rettet til, og vi har nu fået et lærerværelse, som vi nyder hver eneste dag samt gode arbejdspladser, hvor lærerne kan sidde og arbejde i fred og ro med deres trolley lige ved siden af dem.

En af grundene til at vi vælger UNIQA er, at vi har vores faste kontaktperson, der bliver fulgt op på tingene, leveringstider overholdes og kvaliteten er i top.”

- Adm. leder Anette Kirk Højlund

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig