Olliebox Wide Skaterrampe

På lager
Varenummer
64535
2 platforme til at øve Ollie på. Den kan enten stå alene eller som del af en skatebane eller skatepark

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Beskrivelse
Rhino Skateramper og skateparker har sat standarden for skatemiljøer i komposit-materialer med den perfekte kombination af skøjteevne og holdbarhed. Den solide følelse af ramperne giver skatere lyst til at forfølge deres sport.

Med Rhino skateramper har du altid mulighed for at udbygge og ramperne er tilmed mulige at flytte for at ændre layout til at passe præcis til de nuværende behov.

Rhino skateramper er testet med et lydniveau under standard kontorstøj på 50db, hvilket er markedets mest støjsvage ramper.

Få designet en skatepark efter dit unikke behov

Kontakt en rådgiver
Specifikationer
Længde:
122 / 122 cm
Bredde:
244 cm
Højde:
20 / 40 cm
Materialer

Kvaliteten af Rhino Ramps specielt udviklede køreflade er uden sidestykke. Det er enhver skaters drøm kombineret med en holdbarhed, der kan sammenlignes med stål.

Overfladen har et perfekt greb til hjulene og er meget modstandsdygtig overfor stød og mærker. Ydermere er overfladen brandsikker, absorberer intet vand og brænder ikke din hud når du glider på ramperne.

Sammen med Rhino Ramps unikke underkonstruktion giver overfladen skate-ramperne den professionelle følelse som skatere leder efter. Under vores skate-rampers overflade findes et glasfiberforstærket PP-underlag der reducerer støj så meget som muligt.

Materiale:
  • Komposit
  • Galvaniseret stål