Tilbage

Nomi

Nomi Højstol

Suveræn testvinder
Forbrugerrådet TÆNK i Danmark og søsterorganisationen ”Stiftung Warentest” i Tyskland har kåret Nomi højstolen som den suverænt bedste højstol på markedet.

Sikkerhed i særklasse
28 Sikkerhedsstyrelser fra EUs medlemslande har i samråd med forbrugerråd og eksperter fra EU Kommissionen, hædret Nomi højstolen med en Product Safety Award.

Trinløs regulering
Både Nomi højstol og skråstol kan indstilles trinløst. Skråstilling og højde/dybde på sæde og fodplade tilpasses let med et enkelt greb.

Nomi Mini - Bøjle til højstol

Når barnet kan sidde selv, monteres Nomi Mini (bøjlen) på Nomi Highchair.

Nomi Mini er som en tryg arm omkring dit barn, der skal lære at sidde ved bordet selv. Nomi Mini lever op til de skærpede sikkerhedskrav, samtidig med at den giver en behagelig støtte hele vejen rundt - uden at begrænse barnets frie bevægelighed.

Nomi Mini er let at montere. Med sædet i øverste position, fæstnes den først i sporet under sædet og klikkes derefter fast i ryglænet - en side ad gangen. I overensstemmelse med de nye EN-sikkerhedsstandarder er åbningerne til barnets ben designet således, at sikkerheden øges. Samtidig sikrer de afrundede organiske former, at barnet sidder behageligt og ikke begrænses i sine bevægelser. For der er meget, der skal undersøges, smages og gøres, når man først begynder at sidde rigtigt med ved de voksnes bord. 

Nomi Tilbehør

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig