Tilbage

Højstole

Nomi Højstole
Nomi Mini - Bøjle
Nomi Tilbehør
QuarttoLino
Diverse Højstole
Nomi Højstole

Nomi Højstole

Suveræn testvinder
Forbrugerrådet TÆNK i Danmark og søsterorganisationen ”Stiftung Warentest” i Tyskland har kåret Nomi højstolen som den suverænt bedste højstol på markedet.

Sikkerhed i særklasse
28 Sikkerhedsstyrelser fra EU’s medlemslande har i samråd med forbrugerråd og eksperter fra EU Kommissionen, hædret Nomi højstolen med en Product Safety Award.

Trinløs regulering
Både Nomi højstolen og hvilestolen kan justeres trinløst. Sæde- og fodpladens hældning og højde/dybde justeres nemt med et enkelt greb.

Nomi Mini - Bøjle

Nomi Mini - Bøjle til højstol

Når barnet kan sidde selv, monteres Nomi Mini (bøjlen) på Nomi Highchair.

Nomi Mini er som en tryg arm omkring dit barn, der skal lære at sidde ved bordet selv. Nomi Mini lever op til de skærpede sikkerhedskrav, samtidig med at den giver en behagelig støtte hele vejen rundt - uden at begrænse barnets frie bevægelighed.

Nomi Mini er let at montere. Med sædet i øverste position, fæstnes den først i sporet under sædet og klikkes derefter fast i ryglænet - en side ad gangen. I overensstemmelse med de nye EN-sikkerhedsstandarder er åbningerne til barnets ben designet således, at sikkerheden øges. Samtidig sikrer de afrundede organiske former, at barnet sidder behageligt og ikke begrænses i sine bevægelser. For der er meget, der skal undersøges, smages og gøres, når man først begynder at sidde rigtigt med ved de voksnes bord. 

Nomi Tilbehør

Nomi Tilbehør

QuarttoLino

QuarttoLino 

Diverse Højstole

Højstole med justering i trin

Babystole og højstole skal kunne følge barnet igennem opvæksten, derfor kan højstolene justeres efter barnets højde, både i ryg/sæde og fodstøtte. Desuden kan der tilkøbes bøjler og seler til at støtte og holde styr på at de mindre børn bliver siddende i højstolene.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig