Tilbage

Lounge og Ophold til Skoler

Cloverleaf-serien

Cloverleaf-designet fra 1969 fremstår som et af Verner Pantons mest unikke og ikoniske værker. Med Cloverleaf kombinerede Verner Panton sin ikoniske skulpturelle og organiske æstetik med funktionelle kvaliteter i en sofa som med 4 individuelle moduler, giver mange muligheder for at skabe en sofa med et personligt udtryk.

Både In- & Outdoor-versionen er lavet af 100% genanvendeligt PE og er skabt til inden- og udendørs brug. 

Serien fås i et bredt udvalg af farver samt mulighed for custom-farver. I designet kan tilvælges integreret USB-stik og til Indoor-versionen er det muligt at tilføje en plint. 

Lotus-serien

Lotus er en møbelmodul serie og indbegrebet af kreativ minimalisme. Seriens enkle og rene linjer gør den til det oplagte valg i det moderne hjem og offentlige rum. De forskellige moduler kan kombineres på utallige måder og er nemme at adskille, hvorfor Lotus er en ideel løsning for kreativ indretning. Serien består af et firkantede lænestolemodul, et hjørnemodul og et pufmodul, der kan grupperes eller blot arrangeres friststående. Betrækket er aftageligt, og der er mulighed for ekstra rygpuder.

Connect - serien

UNIQA Lounge - serien

Basket-serien

Lounge-serien

ClubLounge-serien

Shift+ serien

De buede Shift+ Landscape siddemoduler og reolmoduler kan kombineres eller bruges enkeltvis. Modulerens radius passer sammen, således kan de sættes ryg mod ryg i en rundkreds eller som slangeformet landskaber.

Sofaer

Sækkestole med læring

Lænestole

Puffer

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig