Tilbage

Klatreskoven og hængestien

Fantastiske motorikbaner der kan tilpasses

Klatreskoven og hængestien kan kombineres og tilpasses så de imødekommer både behov og forhold. Med denne bane skabes med garanti en zone, hvor bevægelse og motorisk udvikling foregår på højeste niveau - et miljø der inviterer til en masse glæde og leg på samme tid. 

Klatring, balancering, at hængende, gynge, gemme sig og hvile - klatreskoven og hængestien er fulde af varierede bevægelseseventyrer og legemuligheder, der understøtter den motoriske udvikling og kan bruges af børn på forskellige udviklingsniveauer. Derudover inviterer banerne til social interaktion og fremmer sammenhold. Både klatreskoven og hængestien kan kombineres med talrige enkeltelementer såsom reb, gynge, gyngeelementer etc. uden lange opsætnings- og forberedelsestider, og er derved også ideelle til mindre pauser med og uden træning.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig

UNIQA leverer oplevelsesløsninger til indemiljøer i den offentlige såvel som den private sektor. Med vores konsulenter får du/I personlig, professionel og kompetent rådgivning. Vi sætter dit/jeres behov i fokus, skaber unikke kundetilpassede løsninger, og følger projekterne til dørs.