Tilbage

Donationssamarbejde

UNIQA's donationsnetværk er til gavn for NGO´er, fritidsklubber, frivilligcentre, skoler, idrætsforeninger og mange flere

Vores donationsnetværk

Igennem vores donationsnetværk er vi med til at hjælpe og gøre en forskel for nogle som kan nyde godt af de produkter, som ellers vi have endt som affald.
Samtidig er vores donationssamarbejdesnetværk et initiativ, som skal gavne vores bæredygtige udvikling imod en mere cirkulær økonomi.

For at undgå at vores produkter bliver smidt ud, har vi aftalt med vores kunder, at de kan levere deres produkter tilbage, når de ikke længere tages i brug.

Møbler som er i fin stand doneres væk til vores donationsnetværk og de møbler, som ikke længere kan tages i brug, forsøger vi så vidt muligt at genbruge materialerne fra.
På den måde gavner vi både:

- Miljøet

- Samfundet 

- Den cirkulære udvikling

Skal du være vores næste donationssamarbejdspartner?

Hos UNIQA er vi glade for at kunne hjælpe, hvor der er brug for det. Derfor udvider vi løbende vores donationsnetværk, så vi kan være med til at hjælpe endnu flere i fremtiden.
Hvis det lyder som noget du/i godt kunne tænke jer at få del i, så skriv jer op til at blive en del af vores donationsnetværk, så kan vi sammen passe på miljøet. 
Det er ganske simpelt og GRATIS! 

Det eneste vi skal bruge fra jer er:

Kontaktperson navn
E-mail som vi må kontakte jer på, når vi har nogle returmøbler
En kort beskrivelse af hvad i primært ønsker at få tilbudt (borde, stole, bænke, gyngestativer eller lign.)

Når I er meldt ind i vores donationsnetværk, vil I løbende blive kontaktet når vi har nogle donationsprodukter klar. 
Så skal I blot svare tilbage på om det er noget i ønsker at modtage eller ej, og så står vi for resten.

Folkeskove