Tilbage

Legetog - Naturlegepladser

Alle vores legetog er håndlavet – udformet i massivt træ. De kan være fritstående eller installeres i sandkassen. Legetogene er identitetsskabende for legeområdet samt er klatreredskaber, som børnene kan indarbejde i deres rollespil. Ved installering af et eller flere legetog og vogne forvandles legeområdet til en imaginær verden, hvor børn kan skabe deres egne historier, der henter sin inspiration fra de voksnes verden; lokomotivføreren der fløjter klar til afgang, togpassageren der skal vise billet til togkonduktøren eller mekanikeren der vognenes tilstand.

Sortimentet af legetogselementer under naturlegepladser er alle udført i FSC-certificeret træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forholde i skovene sikres. 

Sik-Holz Legetog

Legetog fra Sik-Holz er i FSC®-certificeret Robinietræ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid. 

Legetog er håndlavet - udformet i massivt træ. De flotte legekøretøjer er identitesskabende for legepladsen og børnene kan gennem leg indarbejde dem i deres rollespil.

Legetog fra Sik-Holz kan nemt integreres i ethvert miljø. Her er det muligt for børn at lege alene eller sammen med andre, hvorved måde motoriske og sociale kompetencer stimuleres.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Sik-Holz Legetog

Sik-Holz Legetog

Sik-Holz Legetog

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig