Tilbage

Klatrestativer - Klassiske Legepladser

Hos UNIQA findes et bredt udvalg af klatrestativer som indbyder til bevægelse, leg og socialisering. Klatrestativer er udviklingsarenaer for børn, hvor helt basale færdigheder opbygges og finpudses. Bevægelse er centralt for udforskning af omgivelser, og det er netop via udvikling af motorikkens samspil med kognitive centre, at en fornyet forståelse af verden opstår. Den frie kropslige læring, som klatrestativet i rigt omfang stimulerer, udgør grundlaget for den erfaringsbase, som børn i alle aldre orienterer sig fra i mødet med nye eller lignende miljøer. 

Ixo Serien

IXO serien er udviklet særligt med præ-teenagere for øje. Præ-teenagere viger tilbage fra udstyr, der er designet til yngre børn, de vil både udfordre og tiltrække hinandens opmærksomhed samt fastsætte egne spilleregler. IXO seriens store udvalg af testelementer giver en udbredt og langvarig appel for juniorbrugere på enhver legeplads.

Designet trækker sin inspiration fra moderne arkitektur og går efter et bevidst moderne look med gennemsigtige strukturer og rene linjer. Serien fås i to versioner med henholdsvis metalpæle og træpæle, hvilket betyder, at konstruktionerne efter behov kan tilpasses et mere naturligt eller urbant look.

Kanope Rope Serien

Inspireret af naturen, engagerer Kanopé Rope -legeredskaber børn i alle aldre i sjov og aktiv leg. Kanopé serien giver børn på forskellige aldrestrin mulighed for at udforske klatrebegrebet i bred forstand. Legen på konstruktionerne kan være vandret, lodret, nogle gange stejl og ustabil. Dertil kommer adskillige rutsjemuligheder enten i rebene, den traditionelle rutsjebane eller Speed ​​Slide. Børn kan nyde enhver legefunktion inden for dette strømlinede og moderne design. Klatre til et trætårn, krydse en bro, bruge reb til at skalere skoven eller navigere en vej gennem vegetation. Legeelementerne er installeret i jordoverfladen, og de første platforme er 1,17 m høje, hvilket giver let adgang for yngre børn fra 2 år og fremefter. Ældre børn foretrækker trætoppene og kan klatre op til 1,77 m på de høje platforme. Ved hjælp af buede linjer og organiske former er det modulære Kanopé -sortiment sikkert, robust og holdbart. 

Climbing Basic Serien

Climbing Basic Serien giver børn mulighed for teste deres balance, smidighed og koordination gennem basale klatreredskaber. Serien består af forskellige sammensatte klatre-grundelementer herunder net, klatrevægge, stiger og salto barer, der alle afhæning af kombination giver forskellige sværhedsgrader til forskellige aldersgrupper og evner. 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig