Tilbage

Gynger - Søve

En favorit blandt børn

Gynger er næsten at finde på alle legepladser, og det er der en god grund til. Børn elsker at gynge! De gør det godt nok for sjov skyld, men der er afledt udvikling og læring for et barn, der gynger frem og tilbage og har hovedet i forskellige positioner. Det er med til at stimulere balancecentret og derved også vestibulærsansen. Det er en af de sanser, som hjælper barnet godt på vej, når det eksempelvis skal lære at læse og skrive

Svanemærkede gyngestativer

Sammensæt et unikt gyngelegelandskab.
Med de svanemærkede gyngestativer er det muligt, at skabe sit helt eget gyngelegelandskab til legepladsen. Serien er bygget op af grundmoduler og tilbehør, som man kan sammensætte på utallige måder.

Det fleksible design har høj legeværdi i form af socialisering samt stimuli af balance og motorik.

Gyngestativerne er konstrueret med et modulerbart system og er svanemærket, hvilket vil sige, at der på hele produktets rejse, fra det producerede råmateriale, indtil konstruktionerne demonteres og genanvendes engang i fremtiden, stilles store krav til mindskelse af det samlede miljø- og klimaaftryk. Gyngestativerne er udført i nærmest vedligeholdelsesfrie materialer med en lang levetid, og som er mindst skadelige for miljøet.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig