Tilbage

Gynger - Proludic

En favorit blandt børn

Gynger er næsten at finde på alle legepladser, og det er der en god grund til. Børn elsker at gynge! De gør det godt nok for sjov skyld, men der er afledt udvikling og læring for et barn, der gynger frem og tilbage og har hovedet i forskellige positioner. Det er med til at stimulere balancecentret og derved også vestibulærsansen. Det er en af de sanser, som hjælper barnet godt på vej, når det eksempelvis skal lære at læse og skrive

Portigue Pg-Steel-serien

Gyngen - et flagskibselement på enhver legeplads. Den har givet generationer af børn følelsen af ​​at flyve gennem luften og glæden ved at røre ved et lille stykke af himlen!

Med Portigue Pg-Steel-serien inviteres børn til nye måder at gynge på, liggende alene eller sammen med flere eller i større grupper i den sekskantede portal.  

Serien er udført i pulverlakeret galvaniseret stål (Pg-steel) og gyngerne er i henholdsvis polyurethan og/eller i stødabsorberende gummi.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Portigue G-Steel-serien

Gyngen - et flagskibselement på enhver legeplads. Undersøgelser viser, at leg på gyngen har en særlig positiv indflydelse på børns mentale udvikling.

Med Portigue G-Steel-serien inviteres børn til nye måder at gynge på, liggenden alene eller sammen med flere eller i større grupper i den sekskantede portal.  

Serien er udført i galvaniseret stål (G-steel) og gyngerne er i henholdsvis polyurethan, polyethylen og/eller i stødabsorberende gummi.

 

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Portigue Tree-serien

Gyngen - et flagskibselement på enhver legeplads og samtidig en af de bedste redskaber til at stimulere barnets hjerne og motoriske udvikling.

Med Portigue Tree-serien inviteres børn til nye måder at gynge på, liggende alene eller sammen med flere eller i større grupper i den sekskantede portal.  

Serien er udført i lamineret træ og stål og gyngerne er i henholdsvis polyurethan, polyethylen og/eller i stødabsorberende gummi.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Ouno-serien

Gyngestativerne i Ouno serien er solidt konstrueret, og fås i træpæle eller med lakerede metalpæle. Dette betyder, at konstruktionerne efter behov kan tilpasses et mere naturligt eller urbant look.

Endvidere kommer stativerne i en 2 eller 6 sæders kombination eller i en fuglerede version. Her kan ethvert barn frit vælge, hvordan de vil opleve gyngeturen; forsigtigt for små børn, hurtigere og højere for større børn. Når børn er sammen om at gynge forbedre de deres sociale kompetencer, de får skabt tillid, forbedrer deres motoriske færdigheder og stimulerer deres sanser.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Diverse Gyngestativer

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig