Tilbage

Kork Faldunderlag

Miljøvenligt faldunderlag

Faldunderlag i kork fra Corkeen er 100 % naturmateriale og er primært genbrugt kork fra andre korkproduktioner og på den måde belastes miljøet mindst muligt. Korken til faldunderlaget bliver suppleret med friskhøstet kork.

Høstes uden skade på træet

Korken bliver høstet af korktræer, uden at træet tager skade. Korken, som er barken på træet, vokser helt naturligt frem igen. Kork er et naturmateriale, som der findes rigeligt af i naturen, og korken indeholder ingen kemikalier. Når du bruger faldunderlag fra Corkeen, er du ydermere med til at mindske produktionen af plastik og spredningen af mikroplastik. Faldunderlaget kan genbruges, når det på et tidspunkt fjernes til f.eks. produktion af korkstier og andre korkproduktioner.

Slidstærk kvalitet, som dræner optimalt

Faldunderlag i kork fra Corkeen er meget slidstærkt. Kork bliver bl.a. også brugt til gulve og er et af de mest slidstærke materialer til underlag. Underlaget dræner rigtig godt, så man får ingen problemer med vand i faldunderlaget ved store skybrud.

Minimal vedligeholdelse

Når man bruger kork som faldunderlag, får man et underlag med minimal vedligeholdelse. Desuden er slid på redskaber på et minimum, og man får mindre skidt med ind i bygninger, end hvis man f.eks. anvender faldsand. Underlaget er testet i henhold til EN1177.

Lav overfladetemperatur

Kork har en naturlig lav overfladetemperatur sammenlignet med andre faldunderlag – smart til de mindste i børn, som kravler rundt på underlaget og rart, når der leges i bare tæer. Faldunderlag i kork dufter dejlig naturligt og har et unikt organisk look. Og så er underlaget desuden også rigtig godt til kørestole og andre handicap.

Produceres af verdens største korkproducent

Corkeen kork bliver produceret af Amorim Group, som er verdens klart største producent af kork. De har over 150 års erfaring med korkproduktion og kvaliteten har til alle tider været helt i top. Amorim har fokus på miljøvenlig produktion, så de belaster miljøet mindst muligt. Vi er rigtig stolte over vores samarbejde med Amorim omkring Corkeen kork faldunderlag.

  • Miljøvenligt
  • Slidstærkt
  • Minimal vedligeholdelse
  • Testet i henhold til EN1177

Produkter

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig