Tilbage

Playtop - Bæredygtigt Gummiunderlag

Høj fleksibilitet - Lav vedligeholdelse

Playtops bæredygtige underlag er en højkvalitets gummibelægning designet - et faldunderlag til indendørs og udendørs legepladser. Gummiunderlagets uovertrufne fleksibilitet er perfekt til en bred vifte af rekreative sports- og fritidsaktiviteter. Fra udendørs Klatre- og forhindringsbaner til rebound-gymnastikgulve og komfortable motorikrum. Playtops unikke topcoat giver forbedret skridsikkerhed og minimerer risikoen for vækst af mos og alger.

Playtop / Nike Grind

Playtop har sammen med Nike sørget for at få genbrugt gummiet fra deres produkter, så det nu bliver brugt i gummiunderlaget på aktivitetsområder, fremfor at ende et sted i naturen.

Der indgår ca. 26 par sko pr. m2, og det er op til 91 % genbrug. Alt gummiet er faktisk genbrug (upcyclet), og de sidste 9 % er limen, som bliver brugt til at holde gummigranulatet sammen. Gummiet er også certificeret i henhold til EN71-3 (sliktest), som er den samme test, som bliver brugt til legetøj, sutter og andet til børn

- Playtop forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Kundetilpasset branding og design

Playtops bæredygtige faldunderlag fås i 31 farver, og dertil kommer et ubegrænset udvalg af tilpassede blandinger. Dette betyder, at underlaget kan designes præcis efter kundens ønske både farvemæssigt og grafisk. Vi designer underlaget ud fra jeres behov, identitet og aktivitet samt tilpasser det helt perfekt til den tiltænkte målgruppe. Vi har designet alt fra traditionelle baner og underlag til de mere identitetsskabende, der opfylder branding af klub, forening, institution eller skole.

 

       

- Playtop forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Fakta

 • Lang levetid - Den mest certificerede gummibelægning på markedet
 • Velegnet til mange sportsgrene
 • Vandgennemtrængeligt - Det bedst drænende gummiunderlag
 • Testet og godkendt ift. de højeste standarder for brandsikkerhed
 • Nem at vedligeholde uden brug af kemikalier
 • Skridsikkert og friktionstestet
 • Playtop underlag til sport med Nike Grind farver
 • Ubegrænsede designmuligheder - 31 farver og ubegrænset udvalg af tilpassede blandinger
 • Omkostningseffektivt, miljøvenligt og bæredygtigt
 • Kan monteres på en ny eller allerede eksisterende hård overflade
 • Helstøbt uden svage samlinger

Med Colour Mix fra Playtop kan du skabe præcis det udtryk du ønsker

Loading

Headline

Info text

This text will be overwritten by the app.

Produkter - Bæredygtigt gummiunderlag

Overholder de højeste standarder inden for sikkerhed: TÜV

Man må aldrig gå på kompromis med børns sikkerhed. Vores gummi er testet og overholder de højeste krav indenfor sikkerhed: TÜV. Gummiet er certificeret til at overholde sikkerhed inden for leg og faldhøjder DS/EN1176 og DS/EN1177.

Markedets bedste kvalitet

Vores gummiunderlag er det mest certificerede gummibelægning på markedet. Gummiet er UV-behandlet, så du er sikker på, at det holder farven hele levetiden. Det bliver desuden produceret i Europa – som et af de få produkter på markedet.

Brandtestet og godkendt til tagløsninger

Gummiet er testet og godkendt til de højeste standarder i forhold til brandsikkerhed. Det gør blandt andet, at gummiet er klart at foretrække til tagløsninger.

Så står du med et spændende tagprojekt eller et projekt, hvor brandsikkerhed er i fokus, så give os et kald.

Det bedst drænende gummiunderlag

Vores gummi er ekstremt permeabelt og derfor har vi været med til at lave flere LAR-projekter i Danmark. Det er projekter, hvor der skabes mere værdi for projektet, end bare at samle vand op. Vores gummiunderlag er faktisk 10 gange mere drænende end standarden EN15330-1:2007 foreskriver.

 

 • Markedets bedste kvalitet
 • Den miljøvenlige løsning
 • Det bedst drænende gummiunderlag
 • Testet og godkendt som legetøj til børn

Høj sikkerhed og legeværdi til din legeplads - Gummiunderlag et sikkert faldunderlag
Vores gummi er certificeret i henhold til EN1177 (faldunderlag) og EN1176 (legeredskaber), samt overholder alle krav i henhold til TÜV.

Gummiunderlag har desuden mange forskellige betegnelser – gummiasfalt, helstøbt gummi, EPDM gummiunderlag mm. Kært barn har mange navne, men dette er betegnelser for det samme produkt hvilket bruges som faldunderlag til bl.a. legepladser.
Faldunderlag i gummi med høj legeværdi
Gummiunderlag som faldunderlag gør legen mere spændende, og skaber en sjovere hverdag for børnene. Med det rigtige design bliver faldunderlaget en del af legepladsen, og på den måde giver du legepladsen højere legeværdi.

Vedligeholdelsesfrit faldunderlag
Et gummiunderlag medfører mindre slid på eksempelvis legeredskaber, og de omkringliggende faciliteter. Faldunderlaget er i sig selv vedligeholdelsesfrit og når man kigger på omkostningerne forbundet med gummiunderlaget, er det efter ca. 4 år den billigste løsning som faldunderlag. Det er billigere end for eksempe barkflis, græsmåtter og faldsand.

Miljøvenligt faldunderlag – Nike Grind
Vores producent Playtop har lavet et samarbejde med Nike, som gør at vores gummiunderlag indeholder genbrugte gummisko fra Nike. Der er op til 26 forskellige gummisko pr. m2. Gummiunderlaget indeholder op til 91 % genbrugsgummi.

Markedets bedst certificerede faldunderlag i gummi
Vi har markedets bedst og mest certificerede gummiunderlag. Først og fremmest er vores gummiunderlag UV behandlet, således det holder den oprindelige farve i hele levetiden. Gummiunderlaget er, som et af de eneste produkter på markedet, certificeret i forhold til brand og har ydermere en vindsustest. Dette gør os til markedet førende eksperter på tagløsninger med legepladser, træning mm.

Gummiet er desuden certificeret til brug af kørestol, således det også er en handicapvenlig løsning. Gummiunderlaget har gennemført samme test, som man bruger til at godkende sutter og legetøj til børn, hvilket er yderligere bevis på at det er en miljøvenlig løsning. Sidst men ikke mindst så har gummiet også certifikat på dræn, og gummiet dræner 10 gange bedre end forskrifterne kræver.

Gummiunderlag produceret af Playtop
Vores faldunderlag i gummi bliver produceret af verdens førende producent af gummiunderlag Playtop. Vi er glade og stolte over at arbejde sammen med Playtop, da det er den producent der har størst fokus på sikkerhed, miljø, kvalitet samt mange andre parametre som gør det til markedets bedste gummiunderlag.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig