Kolbøttestativ 2 fag bred

På lager
Varenummer
52321
Kolbøttestænger i Ø38 mm stålrør, monteret på Robinia stammer

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
FSC Norna
Hænge
Beskrivelse
Her inviteres barnet til en svingtur eller en kolbøtte, kun fantasien sætter grænser. Da der er to fag kan legen også få en social dimension. Sikkerhedsareal: 3 x 5,63 m
Specifikationer
Længde:
263 cm
Højde:
100 - 155 cm
Materialer
Materiale:
  • Robinietræ
Legefunktioner
Hænge

Denne sjove aktivitet giver barnet mulighed for at udforske en ny måde at lege, håndtere rummet og tomrummet nedenfor.

 

Bæredygtighed
-

Ansvarligt træ med FSC®

Når vi har valgt at levere produkter der er FSC-mærkede, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de FSC-mærkede træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig og lovlig vis eller fra andre kontrollerede kilder. FSC-certificeringen sikrer ansvarlig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, der ikke fældes mere end skoven selv kan reproducere. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene.

Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, med hovedkontor i Bonn, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Uniqa har en FSC-varemærkelicens FSC® N003107, og er godkendt af FSC Danmark til at bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation af FSC-mærkede produkter. Det betyder, at Uniqa er underlagt kontrol af, at Uniqa indkøber FSC-certificerede og mærkede produkter og anvender FSC’s varemærker korrekt.

Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores sortiment med god samvittighed. Se efter vores FSC-mærkede produkter.

Downloads