Tilbage

Nyborg Skatepark

"Skatepark Alfred"

14-årig lokal dreng har taget initiativ til og tegnet den 700 kvadratmeter store "Skatepark Alfred". Juni måned 2016 åbnede Nyborgs nye skatepark ved Nyborghallen. Initiativtagerne er 14-årige Alfred Svop og hans skatervenner. Længe har de ønsket en skaterbane i Nyborg: "Man skal være meget opfindsom for at finde et sted, der er egnet til at skate her i Nyborg", siger Alfred Svop, der i oktober sidste år sendte et brev til borgmester Kenneth Muhs (V) med ønsket om en skatepark i Nyborg.

Tidligere havde han og vennerne nemlig måtte tage turen til København eller Odense for at skate: "Jeg er stolt over at skateparken nu står klar", siger Alfred Svop, der sammen med sin kammerat, Anthony Dahlstrøm, ikke bare har tegnet, men også lagt navn til skateparken. Det er på grund af ham og en mangeårig snak om en skatepark, at den 700 kvadratmeter store "Skatepark Alfred" nu er klar med quarterpipes, grindrails og funboxes, som skateboards, løbehjul og rulleskøjter kan luftes på.

Pilekvisten har fået en spændende naturlegeplads med mange sjove legeredskaber til både de små og store børn i institutionen.

Børnene bliver udfordret motorisk på præcist det niveau, der passer til deres alder og evner. Man kan let lave sjove lege, som aktiverer børnene og udvikler deres motoriske færdigheder. Legepladsen er også bare et sjovt sted at brænde energi af.

Legepladsen har mange små hyggekroge med solsejl, der afskærmer for den skarpe middagssol. Her kan børnene udvikle deres sociale færdigheder, samtidig med de finmotoriske sanser udvikles.

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig