Tilbage

Kløfta Børnehave - Indendørs

UNIQA vandt en designkonkurrence om levering af alle løse møbler til Kløfta børnehave i Ullensaker kommune. Vuggestuen har 8 afdelinger med hver sin specifikke farve. Projektet blev afsluttet i efteråret 2022.

Alle afdelinger forsynes efter samme princip med borde og tilpassede stole med og uden seler, alt efter om der er tale om en småbørns- eller større børneafdeling. Små variationer i legepladsen tilpasset aldersgruppen. Farver og materialer komplimenterer hinanden i de forskellige afdelinger. Her lægges vægt på om samspil og leg.

Alle huler er forsynet med specialtilpassede legetæpper og diverse sansemøbler såsom sanseplader, let vandfald eller vandrør. I grupperum er der stor fokus på rolleleg, hvor nogle rum er indrettet med legekøkken, mens andre er i bil, båd eller legesofa.

Fællesrummet er et multifunktionelt rum i forbindelse med det store køkken, som både kan bruges til aktiviteter med klatrevæg til børnene eller mødeaktiviteter som forældremøder og udlejning til f.eks. fødselsdage. Her er der både projektor og elektrisk filmlærred, swipebord, der nemt kan slås sammen og rulles væk og stabelbare taburetter med fodstøtter, så det passer til både små og store.

I administrationsdelen er der 2 bestyrelseskontorer med el. hæve/sænke borde og mødeborde. Der er leveret faste skriveborde i arbejdsrummet med skærmvæg. Personalelokaler og mødelokaler til i alt 40 personer er indrettet i bløde naturlige farver til afslapning og ro. Alle tavlemøbler i administrationen er svanemærket og det hele kontorstole er møbelfakta certificeret. Alle mødelokalestole er betrukket med Greenguard-certificeret stof: Refleks fra Kvadrat

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig