Dobbelt stolpegynge

På lager
Varenummer
52751
Fin gynge af Robinia stammer med 2 remsæde. 6 mm kæde overtrukket med plast

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
FSC Norna
Beskrivelse
Rustfri beslag. De to gynger inviterer til en hyggelig social stund, hvor to børn kan gynge og synge sammen. Dimension: Længde: 336, Bredde: 15, Højde: 130 cm. Sikkerhedsareal: L: 600 x B: 336 m Fald højde: 80 cm CPHDK legeelementer kan monteres direkte på græs.
Specifikationer
Længde:
336 cm
Bredde:
15 cm
Højde:
130 cm
Fri faldhøjde:
80 cm
Påkrævet længde:
600 cm
Påkrævet bredde:
336 cm
Materialer
Materiale:
  • Robinietræ
Bæredygtighed
-

Ansvarligt træ med FSC®

Når vi har valgt at levere produkter der er FSC-mærkede, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de FSC-mærkede træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig og lovlig vis eller fra andre kontrollerede kilder. FSC-certificeringen sikrer ansvarlig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, der ikke fældes mere end skoven selv kan reproducere. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene.

Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, med hovedkontor i Bonn, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Uniqa har en FSC-varemærkelicens FSC® N003107, og er godkendt af FSC Danmark til at bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation af FSC-mærkede produkter. Det betyder, at Uniqa er underlagt kontrol af, at Uniqa indkøber FSC-certificerede og mærkede produkter og anvender FSC’s varemærker korrekt.

Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores sortiment med god samvittighed. Se efter vores FSC-mærkede produkter.

Downloads
Produktdatablad [Dobbelt stolpegynge]
2D DWG [Dobbelt stolpegynge]
Montagevejledning [Dobbelt stolpegynge]