ACOUSTIC ARTWORK Clouds

På lager
Varenummer
ACOUSTIC ARTWORK Clouds

ACOUSTIC ARTWORK Clouds er en loftløsning, der forbedrer akustikken i rummet. Fås i 2 størrelser og i mange forskellige flotte farver. Produktet er fremstillet af PET-filt, som er et bæredygtige materiale og har fremragende lydabsorberende egenskaber.

Ophængsreb skal tilkøbes seperat.

Pris fra: 2.090,00 kr

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Specifikationer
Højde:
30 / 42 cm
Diameter (Ø):
82,7 / 120,2 cm
Materialer

ACOUSTIC ARTWORK produktsortiment fra Narbutas omfatter akustiske produkter fremstillet af PET-filt og designet til at forbedre rumakustikken.

Produkterne er en del af den cirkulære økonomi: de tilskynder til ansvarlig brug af ressourcer og reduktion af affald, da de er lavet af mere end 50% genbrugsmaterialer og også er egnede til genanvendelse.

PET filt er et bæredygtige materiale og har fremragende lydabsorberende egenskaber. Den porøse struktur sikrer effektiv absorption af mellem- til højfrekvent støj på trods af den lave tykkelse af produktet, som er relevant ved arbejde på kontoret. PET filt er blødt og let, men alligevel stærkt og holdbart materiale er ideelt til skrivebordsskærme. Den har også en påkrævet grad af brandmodstand og opfylder gældende brandsikkerhedskrav. På grund af strukturen kan PET-filt nemt rengøres og desinficeres.

Downloads
Montagevejledning [ACOUSTIC ARTWORK Clouds]
Montagevejledning [ACOUSTIC ARTWORK Clouds-Ø 82,7 cm]
Montagevejledning [ACOUSTIC ARTWORK Clouds-Ø 120,2 cm]