Naturlegepladser

Naturlegepladser til børn og unge

Ønsker du naturlegepladser med smukke legetårne, svævebaner, forhindringsbaner, træhuse og gyngestativer? Vi vil med glæde hjælpe dig med at få en helt unik naturlegeplads til dine børn og unge. Både mindre børn og større børn inviteres til at lege sammen. Du får naturlegeredskaber i den højeste kvalitet robinietræ. Hele udvalget egner sig til offentligt brug og overholder alle sikkerhedskrav inden for EN1176.

Vi er specialister i at lave unikke Naturlegepladser til skoler, SFO, børnehaver eller boligforeninger.

Naturlegepladser kan fås i mange former. Såsom legeskibe fra vikingetiden. Vi skræddersyr en løsning til dig. Eksempel fra Vigen Strandpark

Børn leger bedst i naturen og den frie luft

Med en legeplads i naturen, får du flyttet børns tanker væk fra pligter og normer, som de skal leve op til. Når børnene er ude i den frie luft og leger sammen, styrkes deres sociale færdigheder. Desuden øges deres sundhed og trivsel generelt. Med naturlegepladser skaber vi rammer der udvikler børn og unge til at blive den bedste udgave af dem selv. De klatre sammen og rutsjer med hinanden, leger fangelege og sammen når de helt op i trækronerne, hvor de har udsigt over hele naturlegepladsen.

Aktivitetsmulighederne er mange med en naturlegeplads, og rammerne kan få alle med på legen uanset alder og niveau.
Samfundet udvikler sig mod en mere stillesiddende hverdag. Hvilket medfører til mangel på fysisk aktivitet, det vil en legeplads i robinietræ være med til at forebygge.

Naturlegepladser i æstetisk flot og holdbart robinietræ

Vi er specialiseret i at kombinere træmoduler, så børnene har fantastiske muligheder for at blive udfordret – både motorisk og intellektuelt – på en kompromisløs og sikker legeplads. Vores naturlegepladser er æstetiske og modstår bedre slid samt vind og vejr. Robinietræet er den træsort med den længste levetid, når træet er i direkte kontakt med jorden. Der findes et utal af kombinationsmuligheder, som giver mulighed for at sammensætte jeres helt egen legeplads.


Robinietræet kan males i de farver som du ønsker. Vi sælger mange sortbejdset legepladser i robinietræ og typisk vælges der røde reb, fordi det skaber en stærk kontrast.

Ønsker du professionelt hjælp til at få skabt en naturlegeplads til dit område?

Kontakt osHerunder kan du se hvilke redskaber vi bruger til at skabe naturlegepladserne med