Tilbage

Legeplads fra Danmarks førerende eksperter

Specialister med mere end 30 års erfaring

Unikt sortiment fra nogle af verdens mest innovative virksomheder

Høj legeværdi og unikke legefunktioner

Individuelle og kreative løsninger

Næsten 500 svanemærkede produkter

Unikke arkitekttegnede løsninger


Se og bestil verdens flotteste bog om leg og læring udviklet af UNIQA

Legepladskategorier

Unikke arkitekttegnede legeplads løsninger

80 % af vores produkter er specielt designet af vores arkitekter. UNIQA leverer totalløsninger til både inde- og udemiljøer i den offentlige såvel som den private sektor.  Med vores arkitekter får du/I personlig, professionel og kompetent rådgivning. Vi sætter dit/jeres behov i fokus, skaber unikke kundetilpassede løsninger, og følger projekterne til dørs.

Temalegepladser

Temalegepladser er perfekte arenaer for rollespil og gode samlingssteder. Gennem forskellige tematikker forvandles legeområdet til en imaginær verden, og her kan børn lade fantasien få frit spil stimuleret af talrige detaljer og originale legefunktioner. 


Få et uforpligtende Løsningsforslag

Skab økonomisk tryghed og indretningsmæssigt overblik med et uforpligtende løsningsforslag.

Vi skaber uderum med gennemtænkte forløb og zoner, der indbyder til forskellige bevægelser og giver interaktion mellem forskellige aldersgrupper af børn, så mobning forbygges og fællesskabet understøttes.

Vi tager udgangspunkt i jeres rammer og drømme og skaber et legeområde, som ikke blot tilpasses jeres unikke behov men også det specifikke budget.

 


Legeredskaber og Koncepter

Vipper

 

 

WEBSHOP


Legepladsforslag

 

Har du brug for en løsning på en ny legeplads 

Kontakt os i dag og få et løsningsforslag

 Eksempler på løsningsforslag

Alle viste projekter er designet og vundet af UNIQA


Danmarks førende ekspert i legepladser

UNIQA er Danmarks førende leverandør af legepladser. Her finder du alt fra helhedsløsninger på naturlegepladser, klassiske legepladser, urbane legepladser til de nyeste elektroniske legepladser. Søger du efter et nyt legetårn, en gynge eller et andet legeredskab til din legeplads? UNIQA vil med glæde hjælpe med rådgivning. Med mere end 30 års erfaring i branchen, får du den ultimative samarbejdspartner. Lad dig inspirere i et univers af unikke legeredskaber, som du kan se i kategorierne her på siden.

Hvordan skaber vi den bedste løsning til jer?

Vi har samlet Danmarks største og mest værdiskabende sortiment af legepladser. Vi har legeløsninger i alle prisklasser, med en kvalitet der altid er i top.

Med Danmarks mest unikke sortiment kan du få en skræddersyet legepladsløsning ud fra netop dine ønsker, og rådgivning til en legeplads ud fra dit budget, så du får mest mulig legeværdi til dine børn.

Skaber stor glæde og legeværdi på legepladsen

UNIQA legepladser skaber stor legeglæde hos dine børn. Få forvandlet dit udemiljø til et unikt socialt område med den sjoveste legeplads, hvor legeværdien er helt i top.

Med en legeplads fra UNIQA får du:

  • En unik og sikker løsning – Danmarks største og mest værdiskabende legeplads sortiment.
  • Ekstrem høj legeværdi – mulighed for et farverigt område med en fantastisk legeplads.
  • Udfordringer – børnene bliver udfordret motorisk og intellektuelt.
  • Sparring og rådgivning – Vi har egne rådgivere, landskabsarkitekt, og erfarne montører.
  • Legepladsforslag – få udarbejdet professionelle 3D tegninger og et komplet overblik, som sikre jer den bedst mulige løsning.