Elektroniske legepladser

Elektroniske legepladser

Elektroniske legepladser

Forskning viser at fysiske legeredskaber der er interaktive, kan motivere børn til mere fysisk leg

En leg, der forbedrer børns fysik i form af styrke, udholdenhed og balance. Nøglen til at få fut i børnene findes i computerspillet. Elektroniske legepladser er udviklet med inspiration fra dét, man fra computerspillets verden kalder adaptiv programmering. Adaptiv programmering betyder, at legeredskaberne måler på, hvor godt et barn klarer sig. Hvis barnet klarer sig godt, gør legepladsen det sværere. Hvis barnet klarer sig dårligt, gør legepladsen det nemmere at lege.

Tilpasser sig det enkelte barns nivaeu

På en elektronisk legeplads bliver legen aldrig for nem eller svær, så børnene bliver hele tiden udfordret. Det betyder, at de er mere motiverede for at lege i længere tid, og derfor forbrænder de også mere. På jagt efter lys, lyd og touch Det interaktive består for det første i, at legepladsen med både lys, lyd og touch giver respons på, hvad du gør. For eksempel kan man aktivere alle satellitter på én gang, og så gælder det om at røre ved så mange satellitter som muligt på under 30 sekunder. På den måde skal børn løbe, klatre, jagte for at slukke eller tænde for lys eller lyd ved en enkelt berøring. Det er et princip, der er velkendt i det traditionelle computerspil. Gennem interaktiv leg bringes børn og unge i en tilstand, der lader dem gå ud over deres normale evner.

Spider

Edderkoppen der kombinerer børns fascination af computerens virtuelle verden med det vigtige behov for leg og bevægelse.

eWall

eWall skaber leg og læring med masser af bevægelse. Velegnet til installation både ude og inde.

Landscape

Speed eller Infinity banen er sjov og anderledes bevægelse til alle aldre. Unik elektronisk platform der automatisk tilpasser sværhedsgraden til målgruppen.

Wall

PlayAlive Wall er ideel når brugerne gerne vil dyrke let motion eller udfolde sig i sportsaktiviteterne designet til væggen.

  • Gør børn fysisk aktive
  • Tilpasser sig børns niveau
  • Leg og aktivitet på en interaktiv måde
  • God til pauser og frikvarterene

Inspiration til Elektroniske legepladser