Læringsmiljøer

Landets mest populære og visuelle læringsmiljøer

Er I med til at gøre jeres børn skoleklar? Uno Uniqa Group læringsmiljøer kombinerer fagrelevant viden med legende miljøer, så jeres børn lærer samtidig med de har det sjovt. Er børnene skoleklar, er det nemmere og sjovere at gå i skole og samtidig en bedre start på livet.

Få vejledning til de helt rette visuelle læringsmiljøer, der passer til dit behov

Guide til læringsmiljø

Vi anbefaler et læringsmiljø, hvor støjdæmpende effekt og fagrelevant viden kombineres


Leg
Uno Uniqa Groups læringsmiljøer skaber rammer omkring den gode leg ved at appellere til børnenes nysgerrighed.

Læring
Børn elsker at lære − bl.a. med vores unikke talslanger og alfabeter. Deres nysgerrighed bliver stimuleret, så læring bliver til en leg.

Bevægelse
Vores læringsmiljøprodukter har bevægelse som hovedtema. Vi mener, at mange børn har nemmest ved at lære samtidig med de bevæger sig.

Udsmykning
Mange af vores folier kan også anvendes som udsmykning. De æstetiske rammer har vist sig at være et af parametrene, man kan skrue på for at forbedre medarbejdernes og børnenes trivsel.


Gulvfolier i højeste kvalitet

Alle vores folier er specielt udviklet til at opfylde de høje krav, der stilles til gulvbelægningen i bygninger, hvor der færdes mange mennesker. Efter påtryk af lysægte farver, påføres gulvfolien en slidstærk og skridsikker top. Folierne opfylder brandmyndighedernes krav til overflader i offentlige bygninger og er testet af Teknologisk Institut for skridsikkerhed.

Alle folietype er miljøvenlige og rengøres ved den almindelige rengøring. Der skal ikke tages specielle hensyn. Den vejledende holdbarhed er – afhængig af slitage – minimum 5 år.

Priser er inklusiv montage og kørsel. Ved køb under 20.000,- pålægges et opstart tillæg på 1.475,- kr.

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.
Nelson Mandela.