Tilbage

Vidensdeling

UNIQAs Vidensakademi

UNIQAs Vidensakademi arbejder sammen med førende forskere, fagfolk og ikke mindst ildsjæle, indenfor deres respektive fagområder.

Vi har samlet viden indenfor en masse områder, såsom læring, bevægelse, leg, socialisering mellem mennesker og mange andre relevante områder, indenfor vores forretningsområde. Viden kommer også fra vores leverandør netværk, som sidder inde med en enorm viden. De fleste af vores leverandører er dybt passionerede ildsjæle, der har startet deres virksomhed, ligesom UNIQA selv, fordi de har en dyb passion for det de laver. F.eks. er vores skatepark leverandør, forhåndværende pro skater, vores naturlegepladsleverandør uddannet skulptør og en med dyb faglig indsigt i børns udviklingsmuligheder, igennem leg. Al den viden samler vi i det løsningsforslag/design vi forelægger dig, som kunde.

UNIQA sætter en ære i at dele denne viden, i samarbejdet med dig og bruge den, i de løsningsforslag, vi designer til dig.

Nedenstående vidensdeling er lavet for at vores kunder, nemt kan få indsigt i en del af vores videns univers. Kontakt os endelig, hvis vi kan hjælpe på nogen måde.

UNIQAs Læringszoner

 

 

Legeværdier

 

 

Legefunktioner

 

 

Makerspace

 

Visuelle læringsmiljøer

Institutioner

Visuelle læringsmiljøer

Skoler

Brain Breaks

 

 

Sanser Der Stimuleres Ved Leg

 

 

Fremtidens Mødesteder

 

 

Leg Som Medicin

 

 

45 Minutters Bevægelse

 

 

Brug Kroppen - Lær mere

 

 

Rum Som Pædagogisk Medspiller

 

Forsøg Med Læring i Bevægelse


 

Engagering Af Alle Elever

 

Multiple Intelligenser

 

 

Drøn På Skolegården - Inspiration

 

 

Drøn På Skolegården - Erfaringer

 

 

Børns Rettigheder

 

 

Skolen 24/7

 

 

Sunde Børn Bevæger Skolen

 

 

WHO Anbefaler