Hvide Linjer - Termoplast

På lager
Varenummer
25912
Termoplasten smeltes fast til asfalten og skaber et permanent motiv. Det kan være alt fra hinkeruder og spilleplader til vejvisning

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Beskrivelse

Mål: Bredde  50 mm

Materiale: Hvid termoplast lavet af glaspulver.

Sikkerhedskrav: Overholder DS/ EN Standard 1176

Produktfunktion: Grafik i termoplast stimulerer den visuelle sans, og sætter fantasien i gang. Grafisk design kan også have et målgruppebaseret læringsformål, som eksempelvis en talrække opstillet som en hinkebane.

Skab rum til læring og leg

Vi har markedets bedste produkter og bruger dem til at skabe løsninger, der har  fokus på motorik, udvikling og indlæring. Ved hjælp af asfaltmaling kan vi skabe  forberedende udemiljøer, hvor børn motiveres til fysisk aktivitet, - det fremmer  indlæringen og giver ny energi til undervisning. Her skabes bevægelse i hverdagen  og unikke muligheder for at inddrage udendørs legemiljøer i undervisningen.

Vi ved gennem forskning, at langt de fleste børn lærer bedre og husker det de har  lært, når de bevæger sig. Helt i tråd med den nye skolereforms krav om minimum 45 min. motion om dagen, er vores asfaltmaling og udemiljøer bygget på en måde, der gør det muligt at kombinere både læring, leg og bevægelse.

Motiverne fås i mange forskellige farver og med mange muligheder for bogstaver,  tal og mere udfordrende former til brug i læring. Det er også muligt at lave skræddersyede løsninger, hvis der er specielle ønsker og behov. Det er nemt at montere og er  meget fleksibelt at arbejde med.

Materialer
Materiale:
  • Termoplast