Udendørs fitness

Udendørs fitness

Udendørs fitness der skaber rammer for bevægelse og motion

Udendørs fitness holder altid åbent og så er det gratis. Her får du altid mulighed for at træne de store muskelgrupper, kredsløb, balance, styrke og smidighed. Vores fitnessredskaber er designet indbydende og skulpturelle, så de passer ind i omgivelserne.

Hver eneste detalje er gennemtænkt – fra den høje funktionalitet og brugbarhed, som sikrer optimal virkning for brugerne, til det æstetiske danske design, som er nemt at placere i alle typer omgivelser.

Udendørs fitness der skaber rammer for bevægelse og motion

Fordele ved udendørs fitness:

  • Frisk luft giver god energi. Det siges at 20 minutter ude i den friske luft er lige så energigivende som en kop stærk kaffe.
  • Variation er lækkert! Det meste af dagen er vi indenfor, derfor kan det give et frisk pust i hverdagen at komme ud i naturen.
  • Naturen løfter vores humør og kan være med til at bekæmpe depression og stress.
  • Du får et boost af D-vitamin, som er godt for dine knogler og muskler!
  • Udendørs fitness øger motivationen og gør det både nemmere og sjovere at vedligeholde sin træning.
  • Det er gratis at træne i det fri, og så er der døgnåbent!

Andre udendørs træningsformer

Udendørs fitness kan kombineres med andre udendørs træningsformer. Vi tilbyder for eksempel produkter til andre træningsformer såsom:

Når du kombinere flere redskaber kan du med fordel skabe et område der henvender sig til enhver sportsudøver.

Du kan for eksempel også tage den mere elektroniske tilgang og opsætte en PlayAlive Wall til at skabe et sted, hvor der kan konkurrereres om hurtighed samtidig med at der dyrkes udendørs fitness.Træningspakker til at dyrke fitness udendørs

Vi anbefaler pakkeløsninger som opfylder de behov som en fitnessudøver har brug for. De kan benyttes af de større børn i følge med andre, unge og voksne. En træningsøvelse skal udføres korrekt for at det er sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt forsvarligt at benytte et udendørs fitnessredskab.


Få vejledning til hvilken træningsløsning, der passer til dit behov