Sportspladser

Sportspladser

Sportspladser

Danmarks førende eksperter i sportspladser

Hos UNO UNIQA er vi Danmarks førende ekspert i sportspladser. Vi laver store helhedsløsninger med multibaner, boldbure, skateparker, parkour, fitness og calishenics. Vi har også det nyeste indenfor sportspladser som f.eks. padel (padeltennis), bouldering/klatrevægge og pumptracks. Med vores mange års erfaring i branchen, har vi helt sikkert en løsning som passer til jeres behov og budget.

Sportspladser med øget motion og sundhed

Hos UNO UNIQA arbejder vi altid ud fra den nyeste forskning og ekspertudtagelser.

Børn skal røre sig mindst 60 minutter om dagen og voksne 30 minutter om dagen.” – Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsens har udarbejdet anbefalinger om fysisk aktivitet for børn, unge, voksne og ældre over 65 år. Du kan læse anbefalingerne på siderne herunder.

Fysisk aktivitet er vigtigt indlæring og trivsel

Nedenfor finder du fantastiske redskaber til sportspladser, der skaber mere motion, bevægelse og trivsel. Det er bevist, at børn der har været aktive, i frikvarteret eller fritiden, har bedre indlæringsevne. Vi hjælper med at I har nogle gode rammer for fysiske aktiviteter, og på den måde hjælper I med at skabe rammer til en sundere hverdag for alle. Resultatet er at får børn bedre indlæringsevne og voksne for mere overskud til arbejds- og familieliv.

Bestil gratis løsningsforslag

Såfremt I ønsker det, vil vi sammen med jer analysere jeres behov og ønsker til sportspladsen. Vi udarbejder herefter et gratis og uforpligtende løsningsforslag, som bliver fremlagt for jer ved hjælp af 3D tegninger eller videoer.

Vi skaber unikke rammer, som udvikler mennesker


Boldbaner

Tilbehør til boldbaner & idrætsklubber

Træning og bevægelse