Undervisningsmøbler

UNIQA tilbyder arkitekttegnede VS skolemøbler - Design og ergonomi i en klasse for sig

UNIQA er leverandør af VS skolemøbler der blandt andet omfatter den verdenskendte danske designer Verner Panton. Her er tale om anerkendt design i absolut verdensklasse der holder i mange år med lave levetidsomkostninger. Designet til minimal vægt så spontan og hurtig ændring af lokalet er så nemt som muligt. Det er VS møbler der passer optimalt til kroppen og den rigtige ergonomi gør det nemmere for børnene at fordybe sig. Det giver mere ro og skaber et bedre arbejdsmiljø. Verner Panton stolen findes i 6 forskellige højder, der passer til børnehøjder fra 108 cm til 207 cm.

Løsningsforslag ud fra jeres behov

Med visuelle tegninger er det nemt for alle involverede at få det komplette overblik over den nye indretning. UNIQAs arkitektteam designer gerne – gratis og forpligtende - et løsningsforslag ud fra jeres behov. Kontakt os på tlf. 70 21 50 90 og hør mere eller udfyld vores kontaktformular. 

VS Møbler til undervisningen

Design af undervisningsrum for hele skoledagen. Et klasseværelse skal tilbyde mere end bare tilstrækkelig plads og møbler til lektioner. I virkeligheden er de ideelle VS skolemøbler det, der gør det muligt at bruge den ledige plads efter behov og på mange forskellige måder - fleksible møbler, der kan flyttes rundt i rummet og variabelt implementeres.

Eftermiddagsskolen har især forskellige krav med hensyn til klasseværelset. Der skal være plads til arbejdsgrupper, teamwork eller indlæringsgrupper ved gruppeborde eller i cirkel med stole, områder hvor de enkelte elever kan lave lektier og stille arbejde i deres eget arbejdsområde. Som en møbelleverandør med fuld service tilbyder VS møbler det komplette spektrum af løsninger, der dækker alle krav til nutidens skole.

 

Har du spørgsmål eller vil du have lavet dit eget gratis løsningsforslag?