Lærerværelse-/forberedelse

Når lærerne har det optimale arbejdsmiljø kommer det eleverne til gode


At skabe områder, hvor de ansatte kan mødes og spare med hinanden, er vigtigt for et godt arbejdsmiljø. Det er også vigtigt at prioritere et funktionelt og roligt område, hvor man kan holde en velfortjent pause og lade op. En gennemtænkt personaleafdeling er derfor med til at skabe en god arbejdsplads og dermed færre sygedage.Indret gerne lærerværelset som multifunktionsrum med fleksible møbler, så der kan møbleres rundt alt efter behov og lyst. F.eks. som mødelokale, frokostrum og pauserum. Og hav gerne fralægningspladser til den enkelte lærer – hylder eller skabe


Vigtigt at det er indrettet optimalt, så lærerne kan anvende det bedst muligt ud fra behov.

At skabe områder, hvor de ansatte kan mødes og spare med hinanden, er vigtigt for et godt arbejdsmiljø. Det er også vigtigt at prioritere et funktionelt og roligt område, hvor man kan holde en velfortjent pause og lade op. En gennemtænkt personaleafdeling er derfor med til at skabe en god arbejdsplads og dermed færre sygedage.

Indret gerne lærerværelset som multifunktionsrum med fleksible møbler, så der kan møbleres rundt alt efter behov og lyst. F.eks. som mødelokale, frokostrum og pauserum. Og hav gerne fralægningspladser til den enkelte lærer – hylder eller skabe.Har du spørgsmål eller vil du have lavet dit eget gratis løsningsforslag?