Kontormøbler

Få et forbedret arbejdsmiljø

Funktionelle rum, hvor lærerne kan forberede sig i fred og ro - samtidig med der er mulighed for at sparre med hinanden. Skab rammerne for en optimal forberedelse, hvor der er mulighed for ro samtidig med samarbejde og sparring med kollegaerne. Den gode forberedelse skaber bedre undervisning og øget læring. Og de optimale lokaler og kontormøbler er med til at give et bedre arbejdsmiljø. Med en fleksibel indretning kan der nemt flyttes rundt med møblerne, så de både kan bruges som individuel arbejdsplads og arbejde i grupper.

Kontor og administration - praktisk og funktionelt

Alle personalegrupper på skolen fortjener der bedst mulige arbejdsmiljø. Indret kontor og administrationen med funktionelle møbler.

Et gennemtænkt kontor er med til at skabe en god arbejdsplads. Vælg borde og stole, der kan indstilles i højden for at opnå den største variation i arbejdsstillingen. Invester i hæve/sænke borde og kontorstole med mange indstillingsmuligheder. Udnyt pladsen bedst muligt og indret på en måde, som letter dagligdags gøremål.

Tænk også i akustik, så støjgener ved f.eks. telefonsamtaler mindskes. Dette kan bl.a. gøres ved hjælp af støjdæmpende skillevægge. Mange af vores hæve/sænke skrivebord findes desuden med støjdæmpende linoleum i mange flotte farver på overfladen. Og sørg også for den bedste belysning, så øjne ikke bliver overanstrengt og trætte i løbet af dagen. 

Har du spørgsmål eller vil du have lavet dit eget gratis løsningsforslag?