Skolemøbler

Skolemøbler

Gode skolemøbler skaber gode elever

Skolemøbler til alle behov og inspiration til indretning med skolemøbler. Et univers af kvalitetsprodukter med op til 10 års garanti.

Vi anbefaler at købe gode skolemøbler med lækker komfort, som kan justeres efter elevernes højde, og i vil opleve at koncentrationen i timerne bliver forbedret.

Vi ved alle hvordan det er at sidde på en hård stol med dårlig ryglæn, eller hvordan det syre til i ryggen, hvis bordet ikke passer i højden, utilpasheden skaber koncentrationsbesvær.
Gør noget godt for eleverne der skal lære.

Unikke indretninger

Visuelle læringsmiljøer

Skolemøbler - Totalløsninger til skolens indretning

Som en højtydende leverandør af totalløsninger er vi i samarbejde VS møbler i stand til at udvikle alle læringsområder i skolens indretning på en funktionel og unik måde. VS skolemøbler dækker hele spektret af behov i det moderne informationssamfund - med intelligente, innovative og integrerende møbelløsninger, der tilbyder forskellige applikationer, der kan justeres meget fleksibelt til at passe til en lang række læringssituationer.

 

Katinemøbler til skoler

Fleksibilitet med stabelbare borde og stole. Afgørende for et rums fleksibilitet er dets møbler. Hvor fleksible ændringer er bordene og stole i stand til - hvor mange muligheder giver de til forskellige aktiviteter? Udover fra traditionelle møbler til spisesalen eller skolekantinen, tilbyder vi i samarbejde med VS møbler også pladsbesparende løsninger, men frem for alt mobile og meget fleksible skolemøbler.

 

Dette kan bruges i lokaler, der til tider fungerer som en spisesal eller skolekantine, men som også bruges til andre aktiviteter resten af ​​dagen. Eksempelvis med borde og stole som er placeret på den ene side og stablet for at spare plads eller kan omorganiseres hurtigt. Vi sælger stabelbare stole med rækkekobling, så de også kan danne ideelle siddepladser til store områder.

 

Skolens personalerum

VS møbler anbefales til personalet på skoler. Næsten overalt i en moderne skole vil du støde på hylde- og reol elementer i serie 800: I biblioteket og arkivkontoret såvel som på rektorens eller sekretærens kontor. De er også gode at bruge i skolens personalerum. Vi sælger skolemøbler med alsidig opbevaringsmuligheder blandt andet reoler, skydedørsskabe eller kommoder. VS møbler kan bruges til at imødekomme personalet på en meget effektiv måde.

 

Skabene tilbyder også personalet en unik mulighed for at få organiseret alle arbejdsdokumenter og personlige ejendele i skabe og lockers. Borde som NetWork, Serie 901 eller Quadra, der fås i forskellige formater og grundlæggende former, kan sammensættes og derved dække mange forskellige behov i personalerummet.Skoleadministration

Full-service leverandør til vidensamfundet. VS møbler er en fullserviceleverandør til skoler og kontorer. Hele spektret af behov i det moderne vidensamfund er dækket - med meget velprøvede intelligente og funktionelle møbelløsninger til en lang række applikationer inden for administrative områder.

 

For eksempel med NetWork-arbejdspladssystemet. Tabellerne danner grundlaget for et stort udvalg af varianter til udvikling af personlige arbejdsområder. Serie 700 skænke og skabe med pladsbesparende skydedøre tilbyder ekstrem pladsbesparende opbevaring. Serie 800 reoler og skabselementer kan monteres nøjagtigt i højden af ​​det ledige rum. Højdejusterbare sidde- og ståborde letter ergonomisk gavnlige ændringer i arbejdsstillinger.

 

Lærers lounge med VS møbler

Tid til at tage en pause. En uformel sammenkomst med kolleger, afslapning over en kop kaffe eller et hurtigt kig på nogle arbejdsmaterialer - et område til afslapning er let sammensat med polstrede elementer i Series Lounge fra VS møbler. Systemet opbygget af forskellige elementer kan konfigureres frit og kombineres efter ønske.

 

Det er således muligt at danne variable siddepladser i forskellige størrelser og i henhold til forskellige layouter. Dette bliver det perfekte sted for fordele, uformelle diskussioner eller brainstorming - et tilbagetog, hvor du kan være alene eller i en lille gruppe for at arbejde eller udveksle ideer. Og de polstrede elementer i Series Lounge skaber også en indbydende, uformel anderledes atmosfære til møder med forældre.

 

Bibliotek og mediebibliotek

Forskning og fokuseret arbejde. Biblioteker og mediebiblioteker er stedet i skolen for at tilfredsstille din nysgerrighed og for uafhængig læring. Elever kan arbejde alene her eller i to med fokus på en tekst, arbejde eller undersøge et emne. Med hylderne og skabselementerne i serie 800 og det klassiske LiBro-Wood bibliotekssystem, som alle kan konfigureres og tilpasses efter ønske, tilbyder VS møbler den perfekte løsning til disse områder.

 

Og i lang tid har skolebiblioteker været meget mere end et arkiv for bøger og lektionsmaterialer. Udstyret med integrerede arbejdsstationer er de også et tilbagetog, hvor fokuseret læring kan finde sted. Polstrede skolemøbler i Series Lounge tilbyder et afslappet, uformelt, stille og arbejdsområde.

 

Et rum hvor elever kan fordybe sig

Afslappende i elevloungen. En moderne skole skal omfatte områder til en række forskellige aktiviteter, herunder fritid og afslapning. Det er derfor vigtigt at skabe et defineret rum, som eleverne kan bruge til afslapning og genopladning af deres batterier under fordybninger i den lange skoledag til.

 

Et loungeområde, der er passende indrettet, gør det muligt for elever at mødes i behagelige omgivelser, nyde at være i små grupper eller bare sidde og lytte til musik og slappe af. De nødvendige faciliteter: Lounge med VS møbler, der tilbyder forskellige slags siddepladser, der efter behov giver et område til tilbagetog og afslapning. Således har de den rette atmosfære til rekreative aktiviteter - eller et sted, hvor de simpelthen kan hænge ud.

 

Recess, mødested, rekreation, hænge ud

Fleksibilitet for hele skoledagen. I skolens undervisningssessioner skiftevis med gruppearbejde, individuelt eller stille arbejde eller arbejdsgrupper og læringsgrupper. Men til fordybningen og til rekreation er det også vigtigt at skabe tilstrækkelige områder til eleverne at hænge ud i. Også det kræver skolemøbler, der passer til forskellige arbejdsmodeller. Og frem for alt skal det være fleksibelt, omdannes på et øjeblik fra for eksempel en elevbistro til et område til rekreation, leg eller at lave lektier i.

 

VS møbler: tabeller, der består af forskellige enkeltelementer, der skal kombineres efter ønske. Eller sidde- eller ståborde til små grupper. Organisationsmoduler i Series 600 er en hjælp her og mobile, let at håndtere skærme i Series 2000-P. Og sidst ikke mindst: den alsidige og farverige aktive Hokki skammel.

 

Lektioner

Design af undervisningsrum for hele skoledagen. Et klasseværelse skal tilbyde mere end bare tilstrækkelig plads og møbler til lektioner. I virkeligheden er de ideelle skolemøbler det, der gør det muligt at bruge den ledige plads efter behov og på mange forskellige måder - fleksible møbler, der kan flyttes rundt i rummet og variabelt implementeres.

 

Eftermiddagsskolen har især forskellige krav med hensyn til klasseværelset. Der skal være plads til arbejdsgrupper, teamwork eller indlæringsgrupper ved gruppeborde eller i cirkel med stole, områder hvor de enkelte elever kan lave lektier og stille arbejde i deres eget arbejdsområde. Som en møbelleverandør med fuld service tilbyder VS møbler det komplette spektrum af løsninger, der dækker alle krav til nutidens skole.

 

Computere, IT

Integrering af computere i lektionen. Hvad der tages for givet for kontorarbejdsstationer: At de er indstillet til arbejde på computeren - gælder nu også for elevernes arbejdsstationer i skolen, når deres lektioner indebærer brug på og med computeren. NetWork-Media computerbordet har låsbare kabelkanaler på bagsiden for et ubegrænset arbejdsmiljø.

 

Borde kan tilpasses til sammenkædning og netværk efter behov. Integra-bordet er den bedste model her; det konverterer fra elevbord til komplet computerarbejdsbord med en håndbevægelse. Drejestole tilbyder den nødvendige mobilitet, især hvis de er på hjul; uendelig højdejusterbarhed giver eleverne ergonomiske arbejdsforhold.

 

Hjemmearbejde, hjemmearbejdsstøtte

Fleksibilitet med stabelbare borde og stole. Specifikationer for rumdesign i dag er som følger: at gøre det muligt at køre mange forskellige aktiviteter på samme tid eller efter hinanden - med fleksible og funktionelle møbler. Og elevgruppeaktiviteter og hjemmearbejdssessioner har også brug for plads.

 

Serie 2000-P-skærme gør det muligt at opdele rum meget fleksibelt og lette oprettelsen af ​​beskyttede områder. De tilbyder privatliv og kan også udstyres med egnede overflader til akustisk beskyttelse såsom lyddæmpning og støjdæmpning. Stabelbare og nemme at håndtere, de kan bruges til at imødekomme forskellige rumlige krav. Bordene skal også være lette nok til, at elever i alle aldre kan transportere dem let.

 

Musik

VS møbler og musikundervisning - perfekt samspil. Som leverandør af fuld service er VS i stand til at udvikle alle skolens opholds- og læringsrum og opfylder tilstrækkeligt de specifikke krav i specialrum. I musikrum kræver integrationen i lektionen med musikinstrumenter en høj grad af fleksibilitet.

 

Lette, stabelbare stole opfylder dette behov; de kan let arrangeres efter behov. Hvis der ikke skal være nogen borde, kan stolene udstyres med skrivetavler til venstre- og højrehåndede personer. Det er desuden afgørende at medtage den nødvendige lagerplads til værdifulde instrumenter og specialmaterialer i organisationen af ​​rummet.

 

Billedkunst, håndarbejde og sløjd

I en klasse for sig. Intelligente skolemøbler giver os flere muligheder. Det åbner for ny rumlig frihed i skolen. For eksempel, hvis materialeskabe er mobile på hjul, kan de let flyttes efter behov fra rum til rum eller fra en aktivitetszone til en anden. Så de er altid, hvor tingene sker. Dynamikken slår det statiske hver gang.

 

Men intelligent funktionalitet er også en afgørende faktor, et sortiment, der tilbyder mangfoldighed og den nødvendige organisation. Skolemøbler skal give den bedst mulige support til arbejdsprocesser. Faglokaler kræver særlige funktioner, hvad enten det er arbejdsbord eller kunstbord. Egnede skolemøbler der kan betyde højdejusterbare, mobile taburetter, klassiske drejestole og mobile multifunktionelle eller fagspecifikke specialborde.

 

Forsamlingshal, stort rum

Møblering af store rum fleksibelt. Rækken af ​​aktiviteter, som et rum kan bruges til, afhænger ikke mindst af de tilgængelige skolemøbler. En skolesal skal have faciliteter til meget forskellige aktiviteter. Og være i stand til transformation hurtigt og efter behov.

 

Det betyder møbler, der kan bruges til forskellige formål. Stabelbare stole er nemme at håndtere og gør organisering af siddepladser til et stort rum meget let. Men de skal være meget stabile og ekstremt komfortable. Og prestigefyldte begivenheder kræver veldesignede, flotte skolemøbler. Det samme gælder for stabelbare borde, der på kort tid kan omdanne et stort rum til et rekreativt rum eller et arbejdsområde. Fordi de er lette og stabile og meget praktiske til hverdagsbrug i skolen.

Har du brug for hjælp til at indrette en skole? Vi tilbyder gratis løsningsforslag

Kontakt os