Tilbage

Copenhagen International School

UNIQA som sparringspartner fra start til slut

Projektet er udarbejdet i samarbejde med C.F. Møller Architects, som har tegnet det nye flotte campus for Copenhagen International School i Nordhavn, København. 

Den nye skole, der er bygget med bæredygtige elementer fra inderst til yderst, skal spille en afgørende rolle ved at uddanne skolens elever til en global fremtid med fokus på bæredygtighed.

Skolebygningens enestående facade har 12.000 solcellepaneler, som hver især er vinklet til at skabe en paillet-lignende effekt. Det gør skolen til et af verdens største solcelleanlæg integreret i et byggeri og panelerne kommer til at dække mindst halvdelen af skolens årlige elforbrug.

Eleverne har fået de helt rigtige sportslige rammer – både inde og ude. UNIQA har været samarbejdspartner på det aktive udemiljø. Her er der lagt miljøvenligt gummiunderlagt – både som underlag, som løbebane og som en skulpturel trappe – lavet af genbrugsmaterialer, installeret multibaner til både fodbold og basket og lavet en lille legeplads. Vi har desuden installeret 7 boldbure på tagene med en imponerende udsigt ud over Nordhavn og vandet.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig