Hedegårdsskolen

Hedegårdsskolen

”I forbindelse med skolereformen og lærerens længere tilstedeværelse på skolen fik vi en ekstra portion penge til indkøb af lærerarbejdspladser. Da jeg tidligere har samarbejdet med UNO-UNIQA Group ved køb af andre møbler, og altid har følt, at de har lyttet til vores ønsker og indrettet sig efter vores behov, var det nemt for mig at vælge UNO-UNIQA Group.”

”Jeg kontaktede derfor UNO-UNIQA Group igen, som mødte op med vores faste kontaktperson samt en indretningsarkitekt. Jeg fortalte om vores ønsker og krav, og kort tid efter modtog jeg en arkitekttegning fra UNO-UNIQA Group. Tegningen blev rettet til, og vi har nu fået et lærerværelse, som vi nyder hver eneste dag samt gode arbejdspladser, hvor lærerne kan sidde og arbejde i fred og ro med deres trolley lige ved siden af dem.”

”En af grundene til at vi vælger UNO-UNIQA Group er, at vi har vores faste kontaktperson, der bliver fulgt op på tingene, leveringstider overholdes og kvaliteten er i top.”

Anette Kirk Højlund, Administrativ leder

Hedegårdsskolen er beliggende i Ballerup.Har du spørgsmål til projektet eller vil du have lavet dit eget gratis løsningsforslag?