Reden 1

På lager
Varenummer
41885
4 sammensatte reoler Ø215/indv.Ø138 D38,5 cm H 87 cm inkl. hjul

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Beskrivelse

Møbel sammensat af 4 stk. reolelementer udført i lakeret krydsfinér.
Reden måler Ø135 indvendig og Ø215 udvendig. Madrassen skal tilkøbes som tilbehør.

Reden er et elemet, der danner et rum i sig selv, men også rum omkring sig. En rede placeret midt i et rum danner hurtigt fem forskellige legesteder.

Det kan være svært at imødekomme alle børns behov i et grupperum, især kan det være svært at imødekomme de børn som har brug for at trække sig tilbage og lade op. Reden danner et rum, som kan bruges til et lille hvil og en stund for sig selv. Med trådløse hovedtelefoner, puder i ryggen og en bog, lukkes andre aktiviteter i rummet ude. Reden er også egnet, som et hyggeligt sted at få en historie eller et intimt rum at tale sammen i, eller som uforstyrret legested.

For de helt små kan det være et sted at søge beskyttelse, et sted hvor det er muligt at se, hvad der foregår uden at være midt i det og blive løbet over ende.

Reden består af åbne og lukkede reoler. Reolerne bruges til opbevaring af legetøj eller indgår i de legemiljøer der skabes omkring den. En enkelt hylde vender ind i cirklen og er opbevaringssted for bøger eller andet, som hører til det, man gerne vil have skal foregå i den.

En speciallavet madras gør rummet blødt og rart, vi har valgt at betrække den med stof i uld, det skal renses, til gengæld kan det vedligeholdes med en fugtig klud. Madrassen kan også bestilles i bomuld, der kan vaskes.

Specifikationer
Diameter (Ø):
135 / 215 cm
Materialer
Materiale:
  • Krydsfinér