Parkmøbler & Byrumsmøbler

Parkmøbler og byrumsmøbler er en uundværlig del af offentlige områder, og derfor har UNO UNIQA skabt et sortiment af behagelige parkmøbler og byrumsmøbler, der giver voksne og børn mulighed for at holde en pause eller tage et hvil. Vores klassiske park møbler giver både en funktionel værdi for udeområdet og udgør et æstetisk element i landskabet, derfor passer de ind i ethvert miljø.  Vi giver dig dog også mulighed for at udforme din egen totalløsning i samarbejde med vores arkitekter. 

UNO UNIQA Groups klassiske parkmøbler og byrumsmøbler består af bæredygtige og vedligeholdelsesvenlige materialer af høj kvalitet. Borde og bænke er oftest lavet af varmgalvaniseret stål og imprægneret fyrretræ eller hårdt træ. Vores klassiske parkmøbler kan være med til at skabe et imødekommende og sundt miljø ved din park, fitnessområde eller legeplads.

Parkmøbler og byrumsmøbler i inkluderende design

Parkmøbler er en uundværlig del af offentlige områder, og derfor har vi skabt et sortiment af behagelige parkmøbler, der giver voksne og børn mulighed for at holde en pause eller tage et hvil. Vores parkmøbler og byrumsmøbler giver både en funktionel værdi for udeområdet og udgør et æstetisk element i landskabet, derfor passer de ind i ethvert miljø.  Vi giver dig dog også mulighed for at udforme dit eget design i samarbejde med vores designteam. 

Byrumsmøblerne er udviklet med de nyeste principper for inkluderende design af udendørsmøbler uden at gå på kompromis med design kvalitet. Vores park møbler er designet i vedligeholdelsesvenlige materialer som galvaniseret stål og lærketræ i høj kvalitet. Naturlig harpiks imprægnering gør lærketræet ekstremt holdbart og det bedste valg til møbler i offentlige rum. Derfor er det ikke nødvendigt at behandle træet for råd.

Bord/bænke systemer til park og byrum

​Mulighederne er mange. Vi leverer borde-bænke med planker i Lærk, PEFC-certificeret Svensk Nordlandsfyr, Sipo Mahogni FSC-certificeret hårdttræ, 100% genbrugsplast og malede planker. Hvad enten du er på udkig efter parkbænke eller plinte i genbrugsplast eller træ, så leverer vi med garanti et produkt i højeste kvalitet. Alle vores Bord/bænke, parkmøbler og parkbænke er Dansk producerede og ønskes der en vedligeholdelsesfri bord-bænke, kan vi levere med planker i 100% genbrugsplast.

Bænkene kan modstå vind og vejr og stellene er udført i varmgalvaniseret rustfri stål. Bordbænkene kan leveres med eller uden ryglæn. Alle vores bord/bænke leveres delvis samlet. Hvis dit bord-bænk system ønskes færdig monteret, beregnes montage og volume fragt. Oplys venligst hvis dette ønskes og vi oplyser omkostningen forbundet hermed.

Parkmøbler og byrumsmøbler med runde betonbænke og andre bænke i beton til omgivelserne 

Unik mulighed: Bord/bænk med beton stel - Fuldt integreret i området

 

Vi har valgt at have et både bredt og dybt sortiment, for at du forhåbentligt altid kan finde noget der passer ind i dit projekt. Med både siddepladser, borde og utallige tilbehørs muligheder i hver møbel-familie kan du vælge og vrage; altid med forvisning om at kvaliteten er i samme gode niveau.

Hos os er miljøet i højsædet, vi mener ikke det skal være dyrt at spare på driftsomkostningerne og passe på miljøet samtidig, vi har derfor kampagnetilbud på vores bænke sæt og parkbænke

Genbrugsplast skal aldrig males eller oliebehandles, tåler alt slags vejr, suger ikke vand, rådner ikke, massivt, gennemfarvet, splintfri, UV- bestandig, graffiti fjernes nemt. Aldrig mere udgifter til vedligeholdelse

Brugen af genbrugsplast skåner miljøet og giver store besparelser på driftsomkostningerne derfor bliver genbrugsplast brugt til rigtig mange formål, den flotte træstruktur gør at det bliver brugt lige fra borde bænkesæt til plantekasser og legepladsudstyr, se også til arkitekter og ingeniører.

Vi har det største udvalg af genbrugsplast produkter, kontakt os for råd og vejledning ang. jeres projekt. 

Hvorfor skal du vælge parkmøbler og byrumsmøbler?

Med udgangspunkt i nordisk design og godt håndværk udvikler, designer og producerer vi brugervenlige parkmøbler, byrumsinventar og byrumsmøbler med fokus på kvalitet, holdbarhed og miljø. Vi samarbejder med både arkitekter og designere om at skabe løsninger, der har den størst mulige værdi i byrummet.

Det sikrer dig en samarbejdspartner med stor erfaring og brede kompetencer. Når det kommer til byrumsmøbler og park møbler går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er samtlige materialer valgt med stort omhu. Både for at sikre en god kvalitet og holdbarhed, men også for at passe på miljøet. Vi bruger derfor kun FSC-certificeret hårdttræ i højeste kvalitet, så du er sikret produkter, der holder i flere årtier.

Uanset hvilket produkt eller løsning, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig videre med dine idéer og tanker – uanset dit projekts størrelse.

Blandt de mest berømte byrumsmøbler er blandt andet den klassiske Københavnerbænk.

Se også vores udvalg af Cykelparkering

Ønsker du hjælp til at vælge de helt rette parkmøbler og byrumsmøbler?

Kontakt os