Tilbage

Taburetter til brug i skole

Hokki
IF
Rondo
BIOSWING
New Star
Diverse Taburetter
Hokki

Hokki - Taburetter

Taburet fremstillet i 100% genanvendeligt materiale af stabilt, robust og ekstremt ridsefast polypropylen. Sædet med let runding indad belagt med blødt skummateriale,
der giver behagelig siddekomfort. Fodens underside er forsynet med termoplastisk materiale, som er skruesamlet med korpus.

Fås som fast højde eller som højdejusterbar, der sikrer en optimal komfort af en hver der bruger taburetterne i plast.

IF

IF - Taburetter

Rondo

Rondo - Taburetter

Stel bestående af pulverlakeret stålrør eller aluminiums-fodkryds og gasfjeder med plastkappe. Taburetterne fås i mange forskellige størrelser og farver samt mulighed for fodstøtter og forskellige glidere.

Wild Studio - Bæredygtige taburetter

Produkterne i Moon-serien er lavet af 100% genanvendt plastik, plastaffald fra husstande og virksomheder. Der er kun brugt en type plastik, polyethylen, som betyder at de er lige så genanvendelige, som de er genanvendt. Faktisk kan Moon-serien omstøbes til nye produkter op til 7 gange. 

Materialet har en glat overflade, der gør taburetterne lette at rengøre og tilfredsstillende at røre ved. De er robuste og vejrresistente og egner sig derfor perfekt som udendørs siddemøbel i sociale udemiljøer.

Grundet produktionsmetoden er hver taburet unik. Der tilsættes ikke ekstra farve eller materiale, derfor er råmaterialerne altid fremstående som enestående værker. På den måde bliver man som menneske mindet om at alting har en særlig værdi her på jorden.

Bæredygtig fremstillet taburet fra Wild Studio Bæredygtig fremstillet taburet fra Wild Studio
BIOSWING

BIOSWING® - Taburetter

New Star
Diverse Taburetter

Diverse Taburetter

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig