Tilbage

Podier - Skoler

Skab leg til sanserne i flere niveauer

Podier er i sig selv rigtig gode til at lave anderledes og spændende legezoner. Netop derfor er podier noget der naturligt tiltrækker børns opmærksomhed. Podierne fra UNIQA er næsten altid multifunktionelle, så der er også mulighed for opbevaring eller stimulering af sanserne.

 

Scenepodier
Scenekasser
Shift+ Podier
FloorFriends
Scenepodier

Scenepodier

For at mindste lydgener og skabe plads til opbevaring er podiet ikke udformet som en kasse, der afgiver trommelyd, når man bevæger sig på det, men som et åbent element med plads til større legeting eller legekasser under. Samtidig er der på toppladen monteret linoleum, som gør lyden fra væltende klodser blødere. Konstruktion i birkefiner.

- HABA Pro forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Scenekasser

Scenekasser

Byg selv. Scenepodierne er udført i den bedste kvalitet. Slidstærk laminatbelægning, der samtidig er med til at forlænge levetiden. Mange mulige opstillinger, bl.a. hvis der skal laves catwalk. For en sikkerheds skyld kan scenekasserne nu også fås med låsemekanisme.

Shift+ Podier

Shift+ Podier

FloorFriends

FloorFriends

Podieguide

Opdel i zoner

Ved at indrette i zoner får børnene plads til fokuseret leg og fordybelse til voksenstyrede aktiviteter. Afgrænsning og opdeling mindsker konflikter, og giver derved et bedre miljø for børn og voksne.

Skærp sanserne

Hvert rum bør have mange forskellige overflader, så man kan gå på sanselig opdagelse. Vores podier findes med mange forskellige overflader og forskellige design, der er med til at stimulere og udvikle sanserne.

Materialevalg

Stil krav til de rette overflader og få et godt indeklima. Vores podier findes med tæppe og linoleumsoverflade og vores bløde skumpodier findes med valgfrit betræk med slidstærkt stof eller kunstlæder.

Funktionalitet og design

Vores møbler følger den skandinaviske design tradition med tæt forbindelse mellem form og funktion. Podierne har mange kombinationsmuligheder med forskellige former, højder og funktioner.

Designkoncept

Podier er med til at gøre hverdagen spændende og I får med den rigtige løsning et miljø, der er meget mere legende. Podierne fås i mange forskellige figurative design og kombinationsmulighederne er uendelige.

Podierne fås med mange forskellige overflader, hvilket er med til at stimulere og udvikle sanserne.

  • Figurativt design
  • Fleksible kombinationsmuligheder
  • Spændende og legende miljøer
  • Sanselige overflader

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig