Tilbage

UNIQA og Kids Opbevaring

Kids Reoler
UNIQA Legebænke
UNIQA Højskabe
Madrasskabe
Kids Reoler

Kids Reoler

Gode solide reoler der egner sig til institutionsbrug. Vælg mellem 15 mm eller 18 mm krydsfiner i birk. Reolerne fås som klarlakeret eller hvidpigmenteret. Reolerne kommer i flere forskellige udgaver af antal rum, med eller uden legekasser. Legekasserne kan tilkøbes, hvis der ønskes flere end der medfølger. De kan fås med eller uden plexiglasrude, en plexiglasrude er smart fordi de giver børnene mulighed for at se hvilket legetøj der gemmer sig i kassen.

Kids reolerne er udstyret med hjul med låsemekanisme, der gør dem nemme at flytte rundt på.

Ydermere kan reolerne udstyres med låger og skuffer, der gør reolerne mere personaleegnet i funktion og udseende.

UNIQA Legebænke

UNIQA Legebænke og Reoler

Legebænkene er en bestseller fra UNIQA, deres funktion som opbevaring af legetøj og et sted at lege på er en stærk kombination. Legebænkene er lavet i 18 mm birkekrydsfinér og har en slidstærk overflade i laminat.

Bænke til leg er perfekte til legerum i institutioner. Der medfølger mobile legekasser med plexiglas ruder, hvor legetøj og andre ting kan opbevares. Plexiglasruden giver børnene mulighed for at se hvilket legetøj, der gemmer sig under legebænken. Hjulene på legekasserne, gør at de mindste børn, selv kan rulle kasserne til opbevaring ind og ud.

Legebænke er et godt valg til institutioner der har store børn såvel som små børn. 

UNIQA Højskabe

UNIQA Højskabe

Madrasskabe

Madrasskabe

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig