Tilbage

Kantine - Skoler

Indretningen af en skolekantine er vigtig, da det kan påvirke elevernes valg af mad og deres oplevelse i kantinen. En god indretning kan hjælpe med at skabe et indbydende miljø, der frister eleverne til at spise sundere.

Et godt første skridt i indretningen af en skolekantine er at skabe en åben og lys indretning. Dette kan gøres ved at placere borde og stole i et rummeligt format. Store vinduer kan også hjælpe med at bringe naturligt lys ind i kantinen og skabe et mere trivselsrigt miljø.

Når det kommer til valg af møbler, er det vigtigt at vælge komfortable stole og borde, så eleverne kan spise i ro og mag. Det kan også være en god idé at vælge møbler, der er nemme at rengøre og vedligeholde.

En god indretning kan også hjælpe med at skabe en god skolekultur. Det kan være et sted, hvor eleverne kan mødes, socialisere sig og skabe relationer på tværs af klasser og aldersgrupper. Derfor er det også vigtigt at have områder, der er specielt designet til social interaktion, såsom høje borde og stole eller lounge områder.

Borde
Højborde
Stole
Barstole
Lounge og Kupéer
Akustik og Støjdæmpning
Borde

Borde

 

Højborde

Højborde

 

Stole

Stole

Barstole

Barstole

Lounge og Kupéer

Lounge og Kupéer

Akustik og Støjdæmpning

Akustik og Støjdæmpning

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig