Tilbage

Kantineborde

Kantineborde er en vigtig del af ethvert kantineområde. De er designet til at give plads til mad og drikke, samtidig med at de skaber et hyggeligt og socialt miljø. Derudover er de også vigtige for trivsel, da de giver eleverne mulighed for at spise og lade op i frikvartererne.

Vores kantineborde er af høj kvalitet, robuste og holdbare. De er nemme at rengøre og kan nemt tilpasses forskellige størrelser, former og behov. 

LiteTable

Skab unikke rum, der bidrager til elevernes udvikling med VS LiteTable. Letvægtsborde i flere forskellige størrelser, højder og former.

Bordene giver uendelige opstillingskombinationer der skaber læringsmiljøer og kantiner der er både fleksible og multifunktionelle til ethvert behov. Bordet kan stables takket være de ekstremt lette, slidstærke materialer.

EcoTable-R

NetWork

TriUnion

Den trekantede form gør TriUnion-bordet ideel til forskellige møde situationer. Et fleksible og mobilt bord, der kan skabe usædvanlige bordkombinationer, som stimulerer fantasien og tilskynder til kreativt samarbejde. Uanset gruppens størrelse.

Bordet findes i 3 højder og udformningen på stellet giver fodstøtte i 2 forskellige højder.

Højborde til Kantinen

Diverse Kantineborde

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig