Tilbage

Elevborde

Vi kan kun lære børn de kernekompetencer de har brug for i det 21. århundrede med læringsmiljøer og undervisningsmetoder, der rent faktisk er designet til at opnå de resultater, vi har brug for nu og i fremtiden.

Læring og læringsmiljø er således tæt forbundet og det er bydende nødvendigt at skabe rum, der ikke begrænser elevernes udvikling. Aktiviteterne i skolerne udvikles dag for dag og det har derfor aldrig været vigtigere at skabe rum, der er både fleksible og multifunktionelle.

Shift+
LiteTable
TriTable
TriUnion
Uno-M
Uno-C
UnoBean
StepByStep
Ergo
EuroLine-K
EcoTable-R
NetWork
RondoLift
Puzzle TeamTable
Diverse Elevborde
Tilbehør

Shift+

Aktiviteterne i skolerne udvikles dag for dag og det er derfor nødvendigt at skabe rum, der er både fleksible og multifunktionelle. VS’s Shift+ bordelementer giver plads og mulighed for yderst fleksible læringsmiljøer og gode varierede undervisningskombinationer.

Frigøre klasseværelset fra dets lærercentrerede fokus, ved opstilling af bordene i en cirkel, i slangelignende linjer eller stable dem helt væk for mere gulvplads.

Shift+

LiteTable

Skab unikke rum, der bidrager til elevernes udvikling med VS’s LiteTable. Letvægts borde i flere forskellige størrelser, højder og former.

Bordene giver uendelige opstillingskombinationer der skaber læringsmiljøer, der er både fleksible og multifunktionelle til ethvert klassetrin. Bordet kan stables takket være de ekstremt lette, slidstærke materialer.

LiteTable

TriTable

Fleksible og mobile borde, der kan kombineres på mange måder. TriTable bordene kan lave et helt unikt miljø med stor mulighed for sjove former og fleksible løsninger til række- eller gruppearbejdspladser.

Den rigtige løsning med borde og stole er med til at gøre hverdagen bedre for både børn og voksne. En indretning med både fleksibilitet og funktionalitet er samtidig med til at sikre et harmonisk arbejdsmiljø.

TriTable
TriUnion

TriUnion

Den trekantede form gør TriUnion-bordet ideel til forskellige møde situationer. Et fleksible og mobilt bord, der kan skabe usædvanlige bordkombinationer, som stimulerer fantasien og tilskynder til kreativt samarbejde. Uanset gruppens størrelse.

Bordet findes i 3 højder og udformningen på stellet giver fodstøtte i 2 forskellige højder.

Uno-M

Uno-M

Uno-C

Uno-C

UnoBean

Lille og fleksiblet bord, der med sit design er udviklet til nemt at stilles på rækker, buer eller i én cirkel.  Bordet findes både som højdejusterbart og i faste højder. 

UnoBean bordet kan skabe rum, der er både fleksible og multifunktionelle.

UnoBean

StepByStep

StepByStep

Ergo

Ergo
EuroLine-K

EuroLine-K

EcoTable-R

EcoTable-R

NetWork

NetWork

RondoLift

RondoLift

Puzzle TeamTable

Puzzle TeamTable

Diverse Elevborde

Diverse Elevborde

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig