Tilbage

Miljøvenlige Produkter

Fiskenetstolen – den bæredygtige stol

Hos UNIQA vil vi være med til at rense havene - derfor introducerer vi denne bæredygtige stol, som er 100% upcyclet; det gælder ikke blot sædet, som er fremstillet af brugte fiskenet, men også stellet, som er produceret af genanvendt stål fra blandt andet wire.

Vi passer på havene omkring os!

Se mere her

Pantomove-LuPo

Når kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd

UNIQA er Danmarks førende forhandler af VS undervisningsmøbler.

I valget af skolemøbler har det for os været essentielt, at disse produceres så bæredygtigt som muligt. VS anvender ikke blot genanvendelige materialer til deres produktion, men selve fabrikken opvarmes med regnvand, som opsamles på tagfladerne. VS er ligeledes en meget miljøbevidst transportør. I samarbejde med os leverer de direkte til slutbrugeren, så unødig miljøbelastning undgås. Møblerne pakkes ikke i plast eller pap, men transportbeskyttes med specielle tæpper, som genanvendes gang efter gang.

Designet af Verner Panton

PantoMove-Lupo er den stabile og komfortable stol, der giver eleverne mulighed for at vippe frem/tilbage og til siderne uden at forstyrre undervisningen.

UNIQA Kuben - Miljøvenlig FSC Kædeproduktion

UNIQA Kuben er et unikt koncept, som kan hjælpe med at skabe koncentration i åbne rum. Kuben er også oplagt til gruppearbejde, når der skal hygges efter skoletid, og når der er elevsamtaler mellem lærer og elev. Mulighederne er mange og fleksibiliteten er stor.

Hos UNIQA tager vi ekstra hensyn til miljøet igennem FSC kædeproduktion. Forskellen på FSC træ og FSC kædeproduktion er meget stor. Det samlede aftryk på miljøet ved FSC kædeproduktion er markant lavere end FSC træ. Vælger du produkter fra FSC kædeproduktion, er alle led fra frø til møbel dokumenteret til at have mindst muligt aftryk på miljøet.