Tilbage

CO2 Målinger

Vi beregner CO2-udledningen på vores møbler

Hos UNIQA arbejder vi hele tiden på at reducere vores CO2 aftryk. For at kunne gøre dette, er vi nødt til at vide hvor og hvor meget, vi forurener. Derfor er vi i fuld gang med en proces, hvor vi skal måle vores CO2 aftryk. Ved at måle på vores negative aftryk, kan vi beregne, reducere og kommunikere mere åbent om vores miljøpåvirkning. Vi har nemlig sat et mål om at lave en årsopgørelse for vores CO2 aftryk, så vi kan blive mere bevidste omkring vores miljøpåvirkning, og ud fra det sætte realistiske reduktionsmål for vores virksomhed. Vores CO2 årsopgørelse skal gøre det nemmere for os at sætte ind der hvor der er størst behov, og kompenserer der hvor vi ved, at vi ikke kan reducere vores miljøpåvirkning yderligere.

Transparens er vigtigt i kampen for bæredygtig udvikling

Tillid, gennemsigtighed og sammenlignelighed er tre vigtige aspekter for os i UNIQA. CO2 beregningerne gør det muligt for os at beregne det samlede klimaaftryk af vores produkter, og sammenligne med andre produkter og virksomheder, så vi kan blive endnu bedre. På den måde er det muligt for os at gøre komplekse livscyklus-undersøgelser overskuelige og gennemskuelige for os som virksomhed og for dig som kunde, så vi lettere kan træffe de rigtige valg, og forbedre vores processor. Det er nemlig vigtigt for os at vi konstant arbejder på at forbedre vores processer, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste! 

Vi kompenserer for vores CO2 aftryk

Når vi beregner CO2 aftrykket på møblerne i vores sortiment, kan du som kunde også få overblikket over aftrykket på de møbler, som du køber, så du bedre kan tage det rigtige valg for dig. I forlængelse med at vi måler på vores produkter, så klimakompensere vi også for vores aftryk. Igennem vores samarbejde med Growing Trees, vil vi løbende plante træer rundt omkring i Danmark for at trække CO2 ud af atmosfæren. Derfor kan vi hos UNIQA nu med god samvittighed sige, at vi er et grønnere valg.