Tagløsninger

Tagløsninger

Danmarks førende ekspert på tagløsninger

Vi er Danmarks førende ekspert på tagløsninger med legepladser, sportspladser og opholdsområder og vi har referencerne til at bakke det op. Vi har bl.a. stået for tagløsningerne på Konditaget Lüders, LEGO House, Copenhagen International School og har i alt over 100 referencer på tagløsninger rundt om i Danmark.

In-house eksperter – en unik og sikker tagløsning

Vi har interne eksperter, som ved alt om, hvordan man skaber den optimale tagløsning. Det gælder både i forhold til at skabe de optimale forhold for leg, motion, bevægelse og socialisering og også i forhold til at lave en sikker løsning, som holder.

Beregninger til tagløsninger

Når I laver en tagløsning med UNO UNIQA, hjælper vi jer med alle beregninger i forhold til at lave den optimale løsning. Vi kan bl.a. hjælper jer med at optimere budgettet, hjælp til statiske beregninger, samt mange andre forhold, som gør processen nemmere for jer.

Certifikater på gummiunderlag til tagløsninger

UNO UNIQA har som de eneste i branchen en vindsus-test på vores gummiunderlag. På den både er du sikker på, at gummiet bliver liggende i tilfælde af storm. Vi har også branchen bedste brandtest og en dræntest, som viser vores gummiet dræner 10 gange mere end standarden EN15330-1:2007 forskriver.

Bestil gratis løsningsforslag

Såfremt I ønsker et løsningsforslag til jeres tagløsning, vil vi sammen med jer analysere jeres behov og ønsker. Vi udarbejder herefter et gratis og uforpligtende løsningsforslag, som bliver fremlagt for jer ved hjælp af 3D tegninger eller videoer.

  • Over 100 referencer
  • In-house eksperter
  • Markedets bedste certifikater

Inspiration til Tagløsninger